(VIDEO) TALENTOVANI VEZISTA ODLAZI SA BANJICE: Strahinja Karišić od leta u Granadi
Foto: Rad

Pečalba

(VIDEO) TALENTOVANI VEZISTA ODLAZI SA BANJICE: Strahinja Karišić od leta u Granadi

Fudbal -
Do odlaska u Primeru, izdanak čuvene Radove škole fudbala, stajaće na raspolaganju treneru omladinske selekcije Miliji Žižiću

Strahinja Karišić (1997) stipendista Rada, član svih mlađih selekcija Srbije i jedan od najtalentovanijih ofanzivni veznih igrača u Evropi, od leta je novi član španskog fudbalskog prvoligaša Granade.

Do odlaska u Primeru, izdanak čuvene Radove škole fudbala, stajaće na raspolaganju treneru omladinske selekcije Miliji Žižiću, kao jedan od glavnih aduta u borbi za osvajanje naslova prvaka Omladinske lige Srbije. Ovo je još jedan pokazatelj odličnog rada u jednoj od najboljih škola u Srbiji i ujedno prilika da mlađani „građevinar“ napreduje u španskoj ligi.Mladi Karišić koji 3. jula puni 18. godina sa pomešanim osećanjima gleda na odlazak u Španiju.

- Žao mi je što napuštam drugare, a s druge strane godi poziv iz Španije, jer to mi je velika šansa da još više napredujem. Zahvalan sam svim mojim trenerima, direktoru omladinske škole i upravi kluba koji su prvo od mene napravili dobrog čoveka, pa onda fudbalera. Znam, gde god da budem u srcu ću nositi Rad i moju Banjicu – sa setom u glasu kaže nova fudbalska nada Granade.

O učeniku direktor omladinske škole Željko Mijović govori biranim rečima."Karišić je klubu proveo preko 10. Godina. Član je svih selekcija Srbije. Odlikuje ga raskošan talenat, ima savršen pas, oštar i precizan udarac, savršenu levu nogu. Jednom rečju kompletan igrač", kaže Mijović.

http://www.youtube.com/watch?v=oK9DjyjCSFk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track