NENAD LALATOVIĆ POSLE POBEDE U JAGODINI: Uvek ću da radim kako ja hoću
Foto: Dado Đilas

Ne haje za kritičare

NENAD LALATOVIĆ POSLE POBEDE U JAGODINI: Uvek ću da radim kako ja hoću

Fudbal -
Trener Crvene zvezde osvrnuo se na reakcije posle odluke da u igru uvede Miloša Bosančića

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da su njegovi fudbaleri zasluženo pobedili Jagodinu i ocenio da utakmice kakva je bila današnja vraćaju publiku na stadione.

"Ovo je zaslužena pobeda Crvene zvezde, možda smo bili bolji za taj jedan gol, ako se Simo (Krunić) slaže. Jagodina je jako dobar tim, ovde je izgubio Partizan, a i Čukarički i Mladost. Znali smo da neće biti lako, oni su kvalitetan tim", rekao je Lalatović posle utakmice i nastavio:

"Drago mi je što je bilo pet golova i što je publika mogla da uživa. Još draže mi je što smo osvojili prva prolećna tri boda i što smo se primakli na četiri boda od prvoplasirane ekipe".

Crvena zvezda je na gostovanju savladala Jagodinu sa 3:2 u poslednjoj utakmici 17. kola Super lige Srbije.

"Prvo poluvreme smo otvorili jako dobro, poveli 2:0, dali dva lepa gola. Jagodina je isto prvo poluvreme imala jednu, dve stopostotne šanse, mi smo otprilike znali kako oni do tih šansi mogu da dođu ali smo malo promenili tim, baš iz razloga da budemo efikasniji i pobedimo".

Lalatović je apostrofirao da njegov tim nije dobro odreagovao nakon što je stigao do dva gola prednosti.

"Posle 2:0 nismo smeli da dozvolimo Jagodini da se vrati u život, imali smo još jednu stopostotnu šansu, promašili penal, i umesto da bude 3:0 i da privedemo utakmicu kraju onako kako to treba, mi smo dopustili da Jagodina postigne prvi, zatim i drugi gol, a znali smo da imaju dobar prekid.

Ipak, trener crveno-belih pohvalio je reakciju svoje ekipe posle izjednačenja Jagodine.

"Ono što je veoma bitno i što mi je veoma drago je da moji igrači nisu klonuli duhom, iako nije bilo baš prijatno kad smo primili taj drugi gol i kada je ostalo 20 minuta do kraja. Kada sam izveo (Mihajla) Ristića i uveo (Miloša) Bosančića mogli ste da vidite reakciju nekih ljudi, ali ja najbolje znam šta je najbolje za moj tim i uvek ću raditi samo kako ja hoću i ono što ja smatram da je najbolje", zaključio je Nenad Lalatović.

Trener Jagodine Simo Krunić kazao je da bi utakmica možda imala drugačiji tok da je njegov tim prvi došao do prednosti.

"Mi smo imali dve šanse pre prvog gola Crvene zvezde, ali na našu nesreću nismo uspeli da ih iskoristimo. Da jesmo, možda bi se utakmica odvijala drugačije. Crvena zvezda je povela sa 2:0, ali ja bih čestitao svojim igračima što su uspeli da se vrate u utakmicu. Pokušali smo da postignemo i treći gol, ali oni su došli do njega", rekao je Krunić.

On je čestitao Zvezdi na "zasluženoj pobedi" i složio se sa Lalatovićem da ovakvi mečevi vraćaju publiku na stadione.

Zvezda posle 17 odigranih utakmica ima 36 bodova, četiri manje od Partizana, dok je Jagodina peta sa 24.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track