(VIDEO) VIDIĆ IGRAO CEO MEČ: Salah presudio Interu
Foto: Reuters

Fiorentina u seriji

(VIDEO) VIDIĆ IGRAO CEO MEČ: Salah presudio Interu

Fudbal -
Fiorentina kao gost pobedila nero-azure 1:0

Fudbaleri Fiorentine savladali su večeras u Milanu ekipu domaćeg Intera sa 1:0 i ostali u konkurenciji za treće mesto italijanske Serije A, koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Jedini gol postigao je Mohamed Salah u 55. minutu donevši "violi" petu uzastopnu pobedu u prvenstvu. Egipćaninu je to bio četvrti pogodak otkako je zimus stigao na Artemio Franki kao "kusur" u transferu Huana Kvadrada u Čelsi. On je u nedelju uveče iskoristio lošu intervenciju domaćeg golmana Samira Handanovića i zakucao loptu u mrežu.

Tim Vinćenca Montele u taktičkom nadmudrivanju uspeo je da izbori veoma značajan uspeh i sada sa utakmicom više zaostaje samo tri boda za Napolijem, dok je Inter ostao na razočaravajućoj osmoj poziciji.

Nemanja Vidić je odigrao ceo meč za Inter, dok je Zdravko Kuzmanović sedeo na klupi. Nenad Tomović je bio starter u ekipi Fiorentine, ali je zbog povrede u 81. minutu iznešen sa terena. Ni Stefan Savić nije mogao da završi utakmicu, pa je Montelin tim u finišu ostao sa devetoricom, jer je trener "viole" ranije izvršio sve tri izmene.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track