BLOG UŽIVO: Cedevita do pobede u Zadru preokretom u poslednjem minutu
Foto: Fonet

Najnovije informacije iz sveta sporta

BLOG UŽIVO: Cedevita do pobede u Zadru preokretom u poslednjem minutu

Fudbal -
Sve o sportskim dešavanjima na jednom mestu, najnovije informacije, rezultati, najave predstojećih događaja

BEOGRAD - Dobrodošli na Kurir sport! Pratite najnovije vesti iz sveta sporta na jednom mestu.

23:45 - Rodžers: Škrtel je mogao da nastaviMenadžer Liverpula Brendan Rodžers potvrdio je da je Martin Škrtel dobro posle nezgodne povrede. Slovački štoper pao je direktno na rame posle duela sa jednim igračem Blekburna na otvaranju meča četvrtfinala FA Kupa. "S njim je sve u redu. Mogao je da igra i dalje, ali smo morali da poslušamo doktorski tim i stručnjake. Pao je nezgodno i to zna biti opasno, ali sačekaćemo detaljne nalaze doktora", rekao je Rodžers. Liverpul nije uspeo da savlada Blekburn, bilo je 0:0, pa će polufinalista biti poznat posle revanš na Ivud Parku.23:34 - Lion ponovo preuzeo prvo mestoFudbaleri Olimpika iz Liona pobedili su u gostima ekipu Monpeljea 5:1 u derbi meču 28. kola francuskog šampionata. Golove za goste dali su Lakazete u 30. i 90., Fekir u 40. i 72. minutu i Toliso u 90. Jedini strelac za domaći tim bio je Barios u šestom minutu. Lion je preuzeo prvo mesto na tabeli sa 57 bodova. Monpelje je sedmi sa 42.23:17 - Remi Atletika i ValensijeFudbaleri Atletika i Valensije igrali su u Madridu bez pobednika, 2:2 u derbimeču 26. kola španske Primere. Domaći fudbaleri su poveli golom Kokea u 33. minutu, dok je bod gostima doneo Mustafi u 78. Gosti su meč završili sa fudbalerom manje, pošto je isključen Fuego u 90. Atletiko je treći na tabeli sa 55 bodova, dok je Valensija četvrta sa 54.

23:03 - Remi Napolija i InteraFudbaleri Napolija i Intera igrali su bez pobednika, 2:2 u meču 26. kola italijanske Serije A. Golove za domaći tim postigli su Hamšik u 51. i Iguain u 63. minutu. Pogotke za goste dali su Palasio u 72. i Ikardi sa penala u 87. minutu. Srpski fudbaleri Nemanja Vidić i Zdravko Kuzmanović sedeli su na klupi za rezerve u ekipi Intera. Napoli je treći sa 46. bodova, dok je Inter osmi sa 36.22:50 - Viljareal ubedljiv protiv SelteFudbaleri Viljareala pobedili su Seltu sa 4:1 u 26. kolu španske Primere. Viljareal je poveo u 41. minutu golom Đovanija dos Santosa, dok je Mateo Musakio u prvom minutu sudijske nadoknade vremena povisio rezultat na 2:0. Posle pet minuta igre u drugom poluvremenu Augusto Fernandes je smanjio na 2:1, ali su Lucijano Vieto i Đerard Moreno golovima u 73. i 84. minutu rešili pitanje pobednika na današnjem meču. Viljareal je posle 26 odigranih utakmica šesti na t6abeli Primere sa 48 bodova, dok je Selta na devetoj poziciji sa 32 boda.22:35 - Pobede rukometaša Partizana i ZvezdeRukometaši Partizana i Crvene zvezde ostvarili su pobede u 16. kolu rukometne Superlige Srbije. Crno-beli su nadigrali Spartak Vojput 33:28 i uključili se u borbu za prvo mesto. S druge strane, crveno-beli su predvođeni Matičićem sa osam golova dobili Železničar 28:22 i ostali u igri za plej-of. Partizan je četvrtom uzastopnom pobedom stigao na bod od trećeplasiranog Jugovića, a dva boda od lidera Metaloplastike i Spartaka. Zvezda je prekinula seriju od dva poraza i ostala na četiri boda od najvećeg rivala, koji je na mestu koji vodi u drugu fazu takmičenja.

22:11 - Majer i Souza skoro sedam sati na terenuLeonardo Majer i Žoao Souza po vrelom danu u Buenos Ajresu, boreći se u četvrtom meču megdana Argentine i Brazila u Dejvis kupu, igrali su skoro sedam sati. Pobedu je odneo Argentinac Majer i to sa 7:6(4), 7:6(5), 5:7, 5:7, 15:13, pa će odluku o tome ko će na megdan Srbiji u četvrtfinalu doneti u petom meču ovih selekcija Karlos Berlok i Tomaš Belući.

21:43 - Parker razmontirao BulseSan Antonio zabeležio je petu uzastopnu pobedu u NBA ligi, pošto je kao domaćin savladao Čikago - 116:105. Bez premca najbolji akter meča bio je Toni Parker. Francuz iz redova aktuelnog šampiona ubacio je 32 poena. Zanimljivo je da je centar Sparsa Tim Dankan potpuno podbacio, postigao je samo tri poena i prvi put u karijeri nije postigao koš iz igre.

21:25 - Rukavina bolji od RadojeViljareal je na svom El Madrigalu ubedljivo pobedio Seltu 4:1 (2:0) u utakmici 26. kola Primere. Golove za domaćina postigli su Đovani Dos Santos, Musaćo, Vijeto i Moreno, dok je jedini gol za goste dao Fernandez, na početku drugog poluvremena kada je smanjio na 2:1. Ceo meč za Viljareal odigrao je Antonio Rukavina, kao i Nemanja Radoja za Seltu. "Žuta podmornica" je na šestom mestu tabele sa 48 bodova, jednim manje od petoplasirane Sevilje, dok je Selta na deobi devetog mesta sa Espanjol, sa po 32 boda.

21:11 - Vaterpolisti Radničkog poraženi od JadranaVaterpolisti kragujevačkog Radničkog izgubili su večeras u Herceg Novom od ekipe domaćeg Jadrana sa 10:8 (3:1, 2:2, 2:2, 3:3), u utakmici grupe za prvaka regionalne Triglav lige. Kragujevčani su pretrpeli četvrti poraz, dok je Jadran zabeležio petu pobedu u susretu direktnih konkurenata za treće mesto. Golove za domaćina postigli su Sarić 3, Moskov 2, Sekulić, Vidović, Latinović, Drašković i Pješivac, a za Radnički Trajković i Vrlić po 2, Marković, Miličić, Joksimović i Petković.

20:46 - Cedevita do pobede u Zadru preokretom u poslednjem minutuKošarkaši Cedevite kao gosti su savladali Zadar u 24. kolu ABA lige - 74:70. Zagrepčani su tako ostvarili 16. pobedu u sezoni, koliko ima i Partizan, ali crno-beli imaju meč manje, koji će sutra igrati protiv Mega Leksa u Sremskoj Mitrovici. Domaćin je u dvorani "Krešimir Ćosić" vodio skoro celu utakmicu, ali su gosti napravili preokret u poslednjem minutu. Najefikasniji, sa po 19 poena, bili su Sobin i Ivanov iz Zarda i Pilepić iz Cedevite.

20:15 - Rudi Garsija: Ne bi dali gol da smo igrali još tri sataTrener fudbalera Rome Rudi Garsija bio je besan posle današnjeg remija sa Kjevom, rekavši da njegova ekipa ne bi dala gol da je igrala još tri sata. "Igrali smo loše i u tome je razlika u odnosu na remi koji smo odigrali nedavno. I da smo još tri sata bili na ternu ne bismo dali gol. Ovo je bila užasna utakmica", rekao je Garsija za Skaj sport Italija. Roma je danas odigrala nerešeno 0:0 sa Kjevom u 26. kolu Serije A i tako se još više udaljila od prvoplasiranog Juventusa. "Stara dama" sada ima osam bodova više od Rome. "U prvom poluvremenu uopšte nisam prepoznao svoj tim. Jedina pozitivna stvar je to što smo i pored loše igre uspeli da osvojimo bod u gostima, ali to nije razlog za slavlje", dodao je Garsija.19:55 - Leverkuzen skočio na četvrto mestoFudbaleri Bajera iz Leverkuzena savladali su večeras u gostima ekipu Paderborna sa 3:0 u poslednjoj utakmici 24. kola nemačke Bundes lige. "Farmaceuti" su zabeležili izuzetno značajnu pobedu i preuzeli četvrto mesto na tabeli, koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, dok je Paderborn nakon 11. poraza sve bliži povratku u drugoligašku konkurenciju.

19:41 - Kapiten Parme: Nedostajale su nam utakmiceKapiten Parme Alesandro Lukareli rekao je da su njemu i njegovim saigračima nedostajale utakmice i zahvalio se navijačima na podršci posle današnjeg remija sa Atalantom (0:0). Ekipi, koja je u velikim finansijskim problemima, to je bio prvi meč posle skoro mesec dana. "Nedostajale su nam utakmice i nismo mogli da dočekamo da izađemo na teren i pobegnemo od tenzija... Bili smo dobri danas. Ovaj tim neće odustati do samog kraja... Navijači su nam danas dali veliku podršku, moramo da budemo kao jedan i da pokažemo da ljudi ovde vole fudbal. Navijači sada znaju da, uprskos svemu, nećemo odustati. Garantujem vam to", rekao je Lukareli.

19:31 - Liverpul bez pobede protiv drugoligaša u FA kupuFudbaleri Liverpula igrali su danas na domaćem terenu protiv Blekburna nerešeno 0:0 u četvrtfinalu engleskog FA kupa, tako da će biti odigrana nova utakmica na terenu drugoligaškog kluba. Napad Liverpula nije ispunio očekivanja navijača. Srpski reprezentativac Lazar Marković igrao je do 59. minuta, kada ga je zamenio Mario Baloteli, koji takođe nije pomogao timu da dođe do pobede.

19:12 - Greška golmana Espanjola donela pobedu Real SosijedaduFudbaleri Real Sosijedada pobedili su danas na svom terenu Espanjol sa 1:0 u 26. kolu španske Primere. Jedini gol na meču postigao je Serhio Kanales u 38. minutu i to posle velike greške golmana Espanjola Kasilje, koji mu je praktično dodao loptu na ivici šesnaesterca. Real Sosijedad je posle 26 odigranih utakmica na 11. mestu na tabeli Primere sa 30 bodova, dok je Espanjol deseti sa dva boda više.

18:50 - 17 uhapšeno zbog upada na teren u BirmingemuPolicija u Birmingemu saopštila je da je uhapsila 17 osoba zbog upada na teren tokom utakmice FA kupa između Aston Vile i Vest Bromvič Albiona. Utakmica, koju je domaći tim dobio sa 2:0, dva puta je morala da bude prekinuta, prvi put kada su navijači Vest Bromviča gađali stolicama navijače Vile, a potom pred sam kraj, kada su oduševljeni domači navijači pohrlili na teren. Policija je, pored potvrde o uhapšenima zbog različitih prekršaja, istakla da podržava Fudbalsku asocijaciju Engleske u pokušaju da identifikuje osobe koje su upale na teren. Portparol vladajućeg tela engleskog fudbala potvrdio je da će istraga o incidentima biti pokrenuta u ponedeljak. S druge strane, Aston Vila se izvinila zbog incidenata koji su bacili senku na slavlje posle velikog trijumfa i plasmana u polufinale FA kupa.18:05 - Održan Evrokup u snoubordu na KopaonikuZamenik rukovodioca Ski centra Kopaonik Predrag Milanović rekao je da je taj centar definitivno dokazao da ima kapacitet da bude domaćin važnih međunarodnih takmičenja. Na Kopaoniku je održan Evropa kup u snoubordu, a u disciplini "Slope style" pobednici u ženskoj konkurenciji su Ekatarina Kosova (Rusija), Lea Jugovac (Hrvatska) i Angelina Milutinović (Srbija), dok su kod muškaraca najviše uspeha imali Arturus Cukudre (Litvanija), Petar Gošarkov (Bugarska) i Dušan Križ (Češka). Učestvovalo je više od 36 takmičara iz 12 zemlja širom sveta, Švedske, Koreje, Češke, Bugarske, Makedonije, Hrvatske, Srbije i mnogih drugih. "Ski centar Kopaonik danas je bio evropska prestonica zimskih sportova. O tome dovoljno svedoči i ukazano poverenje Svetske skijaške federacije (FIS) za organizaciju ovog takmičenja", naglasio je Milanović.

17:34 - Keln bolji od AjntrajtaFudbaleri Kelna pobedili su danas na svom terenu Ajntraht sa 4:2 u prvoj nedeljnoj utakmici 24. kola nemačke Bundeslige. Golove za Keln postigli su Deiverson u 28, Marsel Rise u 72, Juja Osako u 79. i Antoni Udžah u 82. minutu. Strelac oba gola za goste bio je Aleksandar Mejer. Keln je posle ovog trijufma na 11. mestu sa 28 bodova, dok je Ajntraht deveti sa 31. Kasnije večeras u poslednjem meču 24. kola Bundeslige sastaju Paderborn i Bajer Leverkuzen.

17:12 - Pobeda Udinezea posle preokreta, Roma opet remiziralaFudbaleri Udinezea pobedili su danas na svom terenu Torino sa 3:2, dok je Roma u gostima odigrala nerešeno bez golova sa Kjevom u utakmicama 26. koal italijanske Serije A. Empoli i Đenova su odigrali nerešeno 1:1, dok na utakmici Parma - Atalanta nije bilo golova. U Udinama je domaćin trijumfovao posle preokreta . Gosti su poveli u 15. minutu golom Fabija Kvaljarele, a izjednačenje Udinezeu doneo Antonio Di Natale već u sledećem napadu. Domaća ekipa je do preokreta došla u 25. minutu, a autogol postigao je Kristijan Molinaro. Di Natale je svojim drugim golom u 49. minutu duplirao prednost Udinezea, da bi Marko Benasi u 69. postavio konačih 3:2. Roma je nastavila seriju nerešenih rezultata u Seriji A, a ovaj put, iako je bila znatno bolji rival, nije usepela da savlada Kjevo. "Vučica" je imala nekoliko dobrih prilika, a najbolju je propustio Žervinjo u 42. minutu, kada je posle solo prodora izašao sam ispred golmana Albana Bizarija, međutim, lopta je nakon šuta otišla pored gola. Srpski internacionalac Adem Ljajić ušao je u 60. minutu u igru umesto Frančeska Totija. Roma je ovim remijem, četvrtim uzastopno, znatno umanjila svoje šanse da sustigne lidera Juventus, koji sada ima osam bodova prednosti i utakmicu manje. Prilično uzbudljivu utakmicu odigrali su Empoli i Đenova, ali na kraju nije bilo pobednika. Đenova je povela golom M'Bajea Nijanga u 27. minutu, dok je konačan rezultat postavio Federiko Barba u 66. Parma, koja je ostala bez vlasnika i umalo izbačena iz Serija A zbog finansijskih problema, je posle skoro mesec dana pauze odigrala prilično dobar meč protiv Atalante. Na kraju "mlekadžije" nisu došle do trijumfa, ali su bili bolji rival od Atalante. Ranije danas Čezena i Palermo odigrali su nerešeno bez golova.

16:44 - OFK Beograd pobedio NapredakFudbaleri OFK Beograda pobedili su danas na Karaburmi Napredak iz Kruševca sa 1:0 u poslednjoj utakmici 18. kola Super lige Srbije. Jedini gol na utakmici postigao je Ivica Jovanović u 64. minutu, kada je iskoristio centaršut Nikole Aksentijevića sa desnog boka i glavom sa oko pet metara savladao golmana Zorana Popovića. Kruševljani su tokom većeg dela utakmice imali inicijativu, pre svega zahvaljujući znatno oštrijoj igri u odbrani, ali nisu došli do prave gol šanse. OFK Beograd se ovim trijumfom vratio na peto mesto u Super ligi Srbije i sada ima 26 bodova, jedan više od šestoplasiranog Rada. "Romantičari" će u sledećem kolu gostovati Novom Pazaru, dok će Napredak dočekati Mladost iz Lučana.

16:16 - Van Gal: FA kup nije prioritetMenadžer Mančester junajteda Luj van Gal rekao je da trofej u FA kupu nije prioritet "crvenih đavola", već plasman u Ligu šampiona naredne sezone. Junajted nije osvojio FA kup još od 2004. godine, a u ponedeljak se u četvrtfinalu tog takmičenja sa staje sa Arsenalom. Iako su igrači istakli želju da klubu po 12. put donesu trofej sa najstarijeg kup takmičenja u fudbalu, holandski stručnjak smatra da bi to bio samo bonus, ali da njegov tim mora da se koncentriše na prva četiri mesta u Premijer ligi. "Uvek želim da postignemo ciljeve koje smo postavili pred sebe. Cilj koji smo postavili je da budemo među četiri najbolja tima u Premijer ligi. Trofej bi bio fantastičan. Ali, kada osvojite FA kup, ne plasirate se u Ligu šampiona koja je važna za klub, ali ste osvojili trofej. Za igrače je to fantastično, za menadžera takođe, ali je naš cilj da u prvoj godini dođemo do Lige šampiona", istakao je Van Gal.

15:30 - Janjić čestitao Ivani ŠpanovićGradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić uputio je čestitku Ivani Španović povodom osvajanja zlatne medalje u skoku u dalj na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Pragu i postizanju novog državnog rekorda. "Svi mi Zrenjaninci, vaši sugrađani, ponosni smo na Vas i na Vaš uspeh. Osvajanjem zlatne medalje na evropskom takmičenju u glavnom gradu Češke još jednom ste dokazali da je Zrenjanin bio, da jeste i da će biti grad sportova. I mi ćemo se uvek ponositi tom činjenicom. Nadam se da će Vaš i primer mnogih drugih dokazanih zrenjaninskih sportista slediti nove generacije, na zadovoljstvo svih nas", navodi se u čestitki. Gradonačelnik Janjić je na kraju Ivani Španović poželeo puno uspeha na daljim takmičenjima, kao i na ličnom planu. Najbolja srpska atletičarka Španović osvojila je juče prvo mesto na dvoranskom prvenstvu Evrope u Pragu i postavila državni rekord skokom u dalj od 6,98 metara.

14:30 - Lindzi Von pobedila u GarmišuAmerička skijašica Lindzi Von trijumfovala je u superveleslalomu u nemačkom Garmiš-Partenkirhenu, koji je danas vožen u okviru Svetskog kupa. Von je osvarila šestu pobedu ove sezone sa vremenom od 1:16.65 minuta i dve desetinke prednosti u odnosu na Tinu Maze iz Slovenije. Treće mesto zauzela je aktuelna šampionka Austrijanka Ana Feninger.

13:50 - Nejt Robinson u KlipersimaNejt Robinson, iskusni plejmejker, potpisao je desetodnevni ugovor sa LA Klipersima, a procene su da će Dok Rivers hteti da ga zadrži do kraja sezone.

13:02 - Roma nudi Milneru 18 miliona funti za tri godineItalijanski fudbalski klub Roma ponudio je fudbaleru Mančester Sitija Džejmsu Milneru trogodišnji ugovor vredan oko 18 miliona funti.Kako se navodi, sportski direktor Rome Valter Sabatini ponudio je Milneru nedeljnu platu od 100.000 funti, ali i dodatnih 2,5 miliona prilikom prelaska u Rim.Milneru aktuelni ugovor sa "građanima" ističe na kraju sezone i još uvek nije blizu dogovora sa čelnicima oko produžetka saradnje.Najplaćeniji igrač u rimskom timu je kapiten Frančesko Toti sa godišnjom platom od 6,2 miliona funti.

12:35 - Grejndžer u FiniksuDeni Grejndžer je potpisao za Finiks, a glavni fokus stručnog štaba i samog igrača, biće priprema za narednu sezonu, kada se Finiks nada ozbiljnijim dometima.12:00 - Mali u Pragu povodom EP u Beogradu 2017.

Foto: Nemanja Pančić
Foto: Nemanja Pančić

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali boravi u Pragu, gde će danas u O2 areni po završetku prvenstva Evrope, primiti zastavu Evropske federacije, saopštio je Grad Beograd.Gradonačelniku će zastavu predati predsednik Evropske atletske asocijacije Hansjorg Virc, što će zvanično značiti početak organizacije dvoranskog EP 2017. u Beogradu.Mali je u subotu otvorio prezentaciju glavnog grada Srbije, kao domaćina dvoranskog šampionata Evrope u atletici 2017, tokom održavanja prvenstva Evrope u Pragu."Drago mi je što imam priliku da prisustvujem ovom takmičenju u Pragu koje je organizovano na veoma visokom nivou. Srbija je zemlja sporta, a Beograd se već dokazao kao dobar domaćin i organizator velikih sportskih manifestacija, tako da ćemo još jednom dati sve od sebe da ovaj događaj protekne na visokom nivou", rekao je Mali.On je naglasio da mu je velika čast što će u ime grada Beograda danas preuzeti zastavu Evropske atletske asocijacije kao domaćin sledećeg dvoranskog EP 2017. godine.Evropsko prvenstvo u Beogradu biće održano od 3. do 5. marta 2017. u Kombank areni, kada će se u prestonici Srbije okupiti preko 1.000 atleticara i oko 10.000 navijača.11:40 - Vilšir igra protiv MonakaFudbaler Arsenala, Džek Vilšir, biće spreman da istrči na teren u revanš utakmici osmine finala LŠ protiv Monaka.

11:00 - Inzagi: Napustiću Milan ako uprava kaže da je to pravi potezTrener Milana Filipo Inzagi rekao je da je spreman da napusti mesto šefa stručnog štaba ukoliko uprava kluba veruje da je to pravi potez. Inzagi se našao na udaru medija i čelnika posle remija protiv Verone (2:2) u Seriji A jer je se u finišu meča opredelio za defanzivnu taktiku, posle čega je u sudijskoj nadoknadi njegov tim primio gol."Veoma smo razočarani, verovali smo da ćemo izaći iz krize, ali smo primili izjednačujući gol kao najveće neznalice. Odigrali smo odlično, ali nismo uspeli da osvojimo tri boda i sada smo u očaju. Što se tiče mog statusa, klub mora da donese ispravnu odluku i sve je na čelnicima. Gledam samo napred i videćemo šta će se desiti", rekao je Inzagi.Inzagi je objasnio odluku da posle vođstva da napadača Đampaola Pacinija zameni štoperom Salvatoreom Boketijem u 77. minutu."Vezni red je bio istrošen i nisam imao adekvatne zamene, pa sam želeo da Luku Antonelija pomerim ofanzivnije i da preko kontri ugrozimo Veronu. Mislio sam da ćemo pre postići nego primiti gol. Ipak, to se nije desilo", zaključio je Inzagi.Kao mogući kandidati za klupu "rosonera" spominju se trener drugog tima Milana Mauro Tasoti i nekadašnji Inzagijev saigrač Kristijan Broki.10:20 - Mihajlović: Eto će tek praviti razliku u ItalijiTrener Sampdorije Siniša Mihajlović rekao je da ga raduje dobra partija i gol Samjuela Etoa u pobedi nad Kaljarijem (2:0) i poručio da od njega ima još veća očekivanja."Ne volim previše da pričam o pojedincima, ali Eto je bio sjajan. On je veliki šampion i siguran sam da će praviti razliku u Seriji A. Imao je težak početak u Sampdoriji, ali sada igra sve bolje. Odigrali smo dobar meč protiv organizovanog protivnika i zadovoljan sam zbog toga", rekao je Mihajlović.Srpski trener osvrnuo se i na incident kada je Eto odbio da odradi drugi trening tima u jednom danu kao kaznu posle poraza od Torina, posle čega je postojala mogućnost da Kamerunac napusti Sampdoriju."Bilo je potrebno vreme da bismo se razumeli jer obojica imamo jake karaktere. Eto se postepeno vraća u formu i potvrđuje zašto je doveden", zaključio je nekadašnji selektor Srbije.Eto je u ekipu iz Đenove došao u januarskom prelaznom roku, a prethodno je igrao za Majorku, Espanjol, madridski Real, Barselonu, Inter, Anži, Čelsi i Everton.

09:40 - Austrijanac Rajhelt pobednik spusta u KvitfjeluAustrijski skijaš Hanes Rajhelt pobednik je spusta koji je u okviru Svetskog kupa vožen u Kvitfjelu.Rajhelt je stazu prevezao za 1:29.65 minuta, dok je drugi sa zaostatkom od 30 stotinki bio Kanađanin Manuel Osborn Paradis.Treće mesto zauzeo je Italijan Verner Hel koji je zakasnio za pobednikom 38 stotinki. Rajhelt je ostvario 11. pobedu u Svetskom kupu u karijeri, a četvrtu ove sezone.

08:40 - Minesota prekinula niz poraza Minesota je daleko od onoga što je bila, ali je u noći između subote i nedelje pobedom protiv Portlanda 121:113 pokazala da za Timbervulfse bolji dani u košarkaškoj NBA ligi tek stižu. Klivlend je na svom terenu mogao mnogo ubedljivije da slavi protiv Finiksa, a na kraju je završeno 89:79, dok je Majami posle produžetka porazio Sakramento sa 114:109, a Hjuston je na gostovanju bio bolji od Denvera 114:100, kao i Indijana od nesrećnog Njujorka 92:86.

Rezultati:Nju Orleans - Memfis 95:89Klivlend - Finiks 89:79Majami - Sakramento 114:109 (nakon produžetka)Njujork - Indijana 86:92Filadelfija - Atlanta 92:84Minesota - Portland 121:113Milvoki - Vašington 91:85Denver - Hjuston 100:114

08:00 - VESTI KOJE SU OBELEŽILE PRETHODNI DAN POGLEDAJTE OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track