Čelsiju jedva bod protiv Fulama
Foto: REUTERS

Premijer liga

Čelsiju jedva bod protiv Fulama

Fudbal -
Favorizovani Čelsi propustio je veliku priliku da pobedi i izjednači se po broju bodova sa četvrtoplasiranim Totenhemom na poziciji koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

LONDON - Fudbaleri Fulama i Čelsija igrali su u Londonu nerešeno 1:1, u 33. kolu engleske Premijer lige. Favorizovani Čelsi propustio je veliku priliku da pobedi i izjednači se po broju bodova sa četvrtoplasiranim Totenhemom na poziciji koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Vodio je od 45. minuta golom Lamparda iz penala i u nastavku prokockao niz povoljnih šansi, a potom je neopreznom igrom u odbrani dopustio Dempseju da izjednači u 82. minutu i donese domaćinu bod.

Aston Vila i Stouk takođe su podelili bodove istim rezultatom (1:1) na meču u kojem je domaćin vodio golom Vajmana od 32, a gost izjednačio preko Hata u 71. minutu.

Odigrano danas: Everton - Sanderlend 4:0, Njukasl - Bolton 2:0, Totenhem - Norič 1:2.

U Utorak se sastaju Blekburn - Liverpul, a u sredu Mančester Siti - Vest Bromvič Albion, Vigan - Mančester Junajted, Vulverhempton - Arsenal i Kvins Park Rendžers - Svonsi.

Tabela: Mančester Junajted 79 bodova, Mančester Siti 71, Arsenal 61, Totenhem 59, Njukasl 59, Čelsi 57, Everton 47, Liverpul 43, itd.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track