LE PEN POSLE ZLATANOVOG ISPADA: Neka Ibrahimović napusti Francusku
Foto: Beta Ap

Reakcija

LE PEN POSLE ZLATANOVOG ISPADA: Neka Ibrahimović napusti Francusku

Fudbal -
Vođa francuskog Nacionalnog fronta reagovao je nakon izjave fudbalera u kojoj negativno govori o zemlji u kojoj trenutno igra

Utemeljitelj francuskog Nacionalnog fronta, ekstremni desničar Žan-Mari Le Pen poručio je da Zlatan Ibrahimović, iako se izvinio, treba da napusti zemlju nakon ispada tokom vikenda, javljaju švedski mediji.

Gnev Francuza Ibrahimović je izazvao nakon utakmice Bordo – PSŽ kada je doslovno eksplodirao:

"U 15 godina, nisam nikada video sudiju poput ovog današnjeg. U ovoj usr.... državi, državi koja ne zaslužuje PSŽ, grmio je Zlatan".Nekoliko sati kasnije Ibra se izvinio:

"Moji komentari posle utakmice nisu bili protiv Francuske i francuskog naroda. Govorio sam o fudbalu. Izgubio sam utakmicu, to prihvatam, ali ne prihvatam kada sudija ne poštuje pravila. To nije prvi put i umoran sam od toga. Moje iskreno izvinjenje ako se neko uvredio ili sve shvatio na pogrešan način".

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Disciplinska komisija fudbalske lige Francuske sastaće se kasnije ove nedelje kako bi raspravljala o eventualnoj kazni za Ibrahimovića. Fudbalska liga Francuske je danas saopštila da je dobila izveštaj sudija sa tog meča i da će se disciplinska komisija sastati u četvrtak.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track