GROBARI PROTIV: Milinković ponovo izvisio za trenera Partizana?
Foto: Saša Pavlić

Sednice Sekretarijata i UO kluba iz Humske odložene za sredu

GROBARI PROTIV: Milinković ponovo izvisio za trenera Partizana?

Fudbal -
Partizan je prvi deo sezone završio sa šest bodova u odnosu na Crvenu zvezdu, ali se prednost crno-belih sa tri remija istopila na samo dva

BEOGRAD - Trener fudbalera Voždovca Zoran Milinković neće preuzeti ekipu Partizana.Beogradski mediji u poslednja dva dana prenose informaciju da će trener crno-belih Marko Nikolić biti smenjen zbog loših rezultata u prolećnom delu sezone. Partizan je prvi deo sezone završio sa šest bodova u odnosu na Crvenu zvezdu, ali se prednost crno-belih sa tri remija istopila na samo dva.Čelnici Partizana su u ponedeljak održali hitan sastanak, a glavna tema bila je status trenera Nikolića. U ponedeljak je navodno bila dogovorena saradnja sa Milinkovićem, ali je u poslednjem trenutku došlo do preokreta, navodi "Sportski žurnal".Prema nezvaničnim informacijama dolazak Milinkovića u Partizan su navodno sprečili navijači crno-belih, koji su protiv dolaska trenera Voždovca u Humsku. Grobari su slično učinili i prošle godine kada je Milinković postigao dogovor sa tadašnjim predsednikom crno-belih Draganom Đurićem.Čelnici Partizana nisu odustali od smene Nikolića, a sve bi trebalo da bude poznato posle sastanka Sekretarijata kluba. Kao mogući kandidati za novog trenera Partizana pominju se i Ljubinko Drulović i Miroslav Đukić.Međutim, sednice Sekretarijata i Upravnog odbora Partizana, na kojima je trebalo da se raspravlja o poverenju treneru Nikoliću, ipak nisu održane danas i zakazane su za sutra.

Tanjug prenosi da je prema nezvaničnim informacijama do odlaganja došlo zbog činjenice da potpredsednik zadužen za sportska pitanja Ljubiša Tumbaković nije u zemlji, ali i zbog nekih mišljenja da "već viđeni" Nikolićev naslednik Zoran Milinković nije najbolje rešenje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track