(VIDEO) DVOJNICI: Pogledajte koji fudbaleri podsećaju na glavne junake Igre prestola

Zanimljivosti

(VIDEO) DVOJNICI: Pogledajte koji fudbaleri podsećaju na glavne junake Igre prestola

Fudbal -
Pojavljuju se: Oven Hargrivs, Andrea Pirlo, Dijego Lugano, Lionel Mesi, Raul Mirales...

Serija Igra prestola poslužila je kao inspiracija za stvaranje video klipa u kom se junaci te serije, zapravo njihov fizički izgled poredi sa zvezdama svetskog fudbala.

Tako se kao dvojnici glavnih junaka pojavljuju: Oven Hargrivs, Andrea Pirlo, Dijego Lugano, Lionel Mesi, Raul Mirales...

Igra prestola je televizijska serija čija je prva sezona od deset epizoda, zasnovana na istoimenom romanu Džordža R. R. Martina iz njegovog serijala po imenu Pesma leda i vatre u produkciji kablovske televizijske mreže HBO, premijerno emitovana u aprilu, maju i junu 2011.

Tvorci serije su Dejvid Beniof i D. B. Vajs a serija je snimana u studiju u Belfastu kao i na drugim lokacijama u Severnoj Irskoj, Malti, Hrvatskoj, Islandu, Marokou i Škotskoj. Do sada je emitovano 40 epizoda u 4 sezone

Radnja serije smeštena je na fiktivnim kontinentima Vesterosa i Esosa i prati događaje članova nekoliko plemićkih porodica u borbi za Gvozdeni presto i vlast nad Sedam kraljevstva kao i dolazak zime i mističnih bića sa severa. Serija se bavi temama kao što su socijalna hijerarhija, religija, lojalnost, seksualnost, građanski rat i kriminal.

http://www.youtube.com/watch?v=koZE7Rh4w4c

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track