UHVAĆENI NA DELU: Orlovi bančili pred put u Lisabon!
Foto: Dado Đilas

Loše navike srpskih fudbalera

UHVAĆENI NA DELU: Orlovi bančili pred put u Lisabon!

Fudbal -
Bahato i bezobrazno: Nekoliko reprezentativaca provodilo se do ranih jutarnjih sati posle prvog dana priprema za utakmicu sa Portugalom

Nekoliko fudbalera viđeno je u noćnom izlasku posle prvog dana priprema za utakmicu sa Portugalom.Prema rečima svedoka provoda fudbalskih reprezentativaca Srbije u beogradskom noćnom klubu „Sinema“, rad nogu im je takav da nijedan stručnjak ne bi mogao da im pronađe manu. Igraju odlično, hvataju ritam kao profesionalni plesači, a odlično znaju i reči svih pesama koje su se te večeri našle na repertoaru benda.Gde je onda problem? Osim što veze nemaju kada istrče na teren, loše je i to što su zloupotrebili dozvolu selektora nacionalnog tima Radovana Ćurčića, koji im sigurno nije preporučio da ponedeljak veče iskoriste da ostanu budni do ranih jutarnjih sati narednog dana.Sve se to odigralo prvog dana priprema za meč sa Portugalom. Reprezentativci su se okupili u Staroj Pazovi, odradili jedan trening zagrevanja, da bi onda dobili slobodno vreme do sledećeg treninga. Jedan deo ekipe se odlučio za bančenje do jutra, dok se drugi, veći deo, ponašao u skladu sa profesionalnim obavezama. Zato i ne treba da čudi što su na lošem glasu među navijačima, a rezultati su im takvi kakvi jesu - jadni.Kuriru je indirektno potvrđeno da su igrači bili u noćnom klubu, ali je zaposleni sačuvao njihova imena od javnosti.- Neću reći ko je bio i koliko ih je bilo u grupi. Više volim naše reprezentativce od Kurira - rekao je svedok, napominjući da zahvaljujući takvim mušterijama dobija platu.

Sećanja na 2010.PUŠILI I PILI U JUŽNOJ AFRICIJoš su sveža sećanja na događaj pred utakmicu sa Nemačkom na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi 2010. godine, kada su kamerom ruskog sajta uhvaćeni reprezentativci Srbije kako u hotelskoj sobi puše i piju pivo. Danko Lazović, Marko Pantelić i Nenad Milijaš kršili su pravila i raspored koji je važio za reprezentaciju Srbije jer su u 23 sata morali da budu u krevetu. Sve su to pratili Aleksandar Luković i Vladimir Stojković, koji nisu snimljeni sa alkoholom i cigaretama u rukama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track