ZORAN MILINKOVIĆ POSLE DEBIJA NA KLUPI PARTIZANA: Opteretio nas je poraz Zvezde u Novom Pazaru
Foto: Partizan.rs

Novi trener crno-belih startovao pobedom nad Kragujevčanima

ZORAN MILINKOVIĆ POSLE DEBIJA NA KLUPI PARTIZANA: Opteretio nas je poraz Zvezde u Novom Pazaru

Fudbal -
Trener Radničkog Neško Milovanović o protestu svojih igrača rekao: "Kada je neko gladan, pokušaće nešto da uradi"

Trener Partizana Zoran Milinković rekao je da je njegove fudbalere uoči današnjeg meča sa Radničkim 1923 opteretio rezultat utakmice Novog Pazara i Crvene zvezde. "Bilo je teško, možda nas je opteretio rezultat koji smo znali pre meča. Najvažnije je bilo pobediti, jer smo pritisnuti vremenom i već u sredu nas čeka Jagodina", rekao je Milinković novinarima posle utakmice na stadionu Partizana.

Partizan je pobedio Radnički sa 2:1 i tako uvećao prednost nad Zvezdom na pet bodova, s obzirom na to da su crveno-beli ranije danas izgubili u Novom Pazaru.

"Mislim da smo dobro organizovali igru, bili smo dominantni, imali posed lopte. U prvom poluvremenu je falio samo gol za bolji utisak, a prilika je bilo", kazao je Milinković.

Trener Radničkog Neško Milovanović rekao je da su njegovi igrači uprkos porazu pokazali veliku želju.

"Kada se izgubi utakmica nije lepo, čak i kad je to od Partizana, ali moji momci su pokazali veliku želju. Počeli smo sa strahom, možda, ali smo drugo poluvreme bili otresitiji, primili gol, potom ga dali na vreme, ali to nismo mogli da sačuvamo", rekao je Milovanović.

Igrači kragujevačkog kluba su prvi minut utakmice proveli sedeći na terenu, u znak protesta zbog višemesečnih neisplaćenih zarada.

"Kada je neko gladan, sigurno će pokušati da uradi nešto. Ovo je sad videla cela Srbije, to je dokaz njihovog drugarstva i dokaz koliko vole Kragujevac. Oni koji žele da nas ugase, slobodno neka gase, mi se nećemo predavati. Ako u Srbiji treba da se ugasi sport, nek se gasi, i ako treba da postoje samo dva-tri kluba, nek igraju samo oni", kazao je Milovanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track