SLAVLJE U PAZARU: I Emina slavila Zvezdin poraz!
Foto: Dado Đilas

Fešta još traje

SLAVLJE U PAZARU: I Emina slavila Zvezdin poraz!

Fudbal -
Bravo za Novi Pazar, bravo, momci. Ponosna sam na vas, širila je oduševljenje na Instagramu poznata pevačica

Delirijum u Novom Pazaru posle pobede nad Crvenom zvezdom (2:1)! Najveći trijumf u klupskoj istoriji izazvao je veliko slavlje fudbalera, tamošnjeg stanovništva, poznatih ličnosti iz Pazara...

Ushićenje nije krila ni poznata pevačica Emina Jahović.- Bravo za Novi Pazar, bravo, momci. Ponosna sam na vas - napisala je Emina na Instagramu uz grb Fudbalskog kluba iz njenog rodnog grada.

Pevaće Pazarcima ako uđu u Evropu... Emina Jahović
Pevaće Pazarcima ako uđu u Evropu... Emina Jahović

Zvezdašima se to nije svidelo, pa su poručili Jahovićki da „obriše sliku i ne blamira se“, ali ona nije reagovala.Fešta u Novom Pazaru, inače, još traje, a slavlje je započeto u svlačionici domaćeg tima.- Ovde niko nije normalan - pevali su uglas igrači Novog Pazara.

Slavlje u svlačionici... Igrači Pazara u transu
Slavlje u svlačionici... Igrači Pazara u transu

Rukovodstvo kluba oduševljeno je ishodom meča protiv najtrofejnijeg srpskog kluba.- Istorijska pobeda. Pokazali smo svima da može da se igra i pošteno. To su pokazali igrači Pazara, Crvene zvezde, kao i sudije. Ove subote desio se veliki pomak za srpski fudbal - poručio je Redžep Korać, gensek „plavih“.

Po pesmi u svlačionici može se zaključiti da su igrači bili presrećni. I džepovi će im biti puniji za lepu sumu novca.- Imaju ekstra premije na mečevima protiv Zvezde, Partizana i Vojvodine. Za subotnji meč obećali smo im premije kakve dosad nisu dobili - zaključio je Korać.

Opšta euforijaBILBORDI U GRADU: ŠAMPIONI!Dan posle prve pobede u istoriji nad Crvenom zvezdom, u Novom Pazaru su osvanuli bilbordi na kojima se fudbalerima upućuje zahvalnost za veliku pobedu.- Vi ste ponos naše čaršije. Šampioni - uz grb Pazara stoji na poruci koja sija centralnim ulicama.Navijači Pazara posebno su ponosni jer su pobedom protiv crveno-belih demantovali čaršijske priče da će prepustiti Zvezdi bodove.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track