ŠOKANTNA IZJAVA KAVANIJA O SAIGRAČU: Ibrahimović i ja nismo prijatelji
Foto: Reuters

Urugvajac šokirao izjavom

ŠOKANTNA IZJAVA KAVANIJA O SAIGRAČU: Ibrahimović i ja nismo prijatelji

Fudbal -
Kavani je više puta izrazio nezadovoljstvo jer ne igra na poziciji napadača na kojoj je neprikosnoven Ibrahimović, zbog čega su mediji spekulisali da bi mogao da napusti klub iz Pariza

PARIZ - Fudbaler Pari Sen Žermena Edinson Kavani rekao je da nije u najboljim odnosima sa prvom zvezdom tima Zlatanom Ibrahimovićem, ali i da to ne sme da remeti rezultate ekipe.

Kavani je više puta izrazio nezadovoljstvo jer ne igra na poziciji napadača na kojoj je neprikosnoven Ibrahimović, zbog čega su mediji spekulisali da bi mogao da napusti klub iz Pariza.

"Moj odnos sa Zlatanom? Nije mi lako da govorim o tome. Obojica imamo jak karakter i želimo da igramo na istoj poziciji, ali moramo da se poštujemo. Ne možemo svi da budemo drugari, ali respekt mora da postoji", rekao je Kavani.

Urugvajac je dodao da je srećan u PSŽ-u i da nema nameru da ode iz kluba, uprkos interesovanju Juventusa i Arsenala.

"Bilo mi je teško u prošlosti, ali sada sam pronašao svoje mesto u timu. Navijači su me oduvek podržavali i mislim da su oni jedni od najboljih na svetu", zaključio je Kavani.

Ibrahimović zbog crvenog kartona protiv Čelsija sigurno neće igrati prvi duel protiv Barselone u četvrtfinalu Lige šampiona, pa će Kavani imati priliku da zauzme mesto u napadu.

Kavani je ove sezone na 40 utakmica postigao 18 golova u svim takmičenjima, od kojih šest u Ligi šampiona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track