(VIDEO) SUAREZ UJEDA I POSLE IZVINJENJA: Ivanović je iritantan

Provocira

(VIDEO) SUAREZ UJEDA I POSLE IZVINJENJA: Ivanović je iritantan

Fudbal -
Urugvajski napadač je u poslednje dve godine bio u centru pažnje nakon skandaloznih incidenata sa italijanskim i srpskim reprezentativcem, jer ih je obojicu ugrizao tokom utakmice

Fudbaler Barselone Luis Suarez smatra da su Italijan Djorđo Kjelini i Srbin Branislav Ivanović odbrambeni igrači koji provociraju i ometaju protivnike.Urugvajski napadač je u poslednje dve godine bio u centru pažnje nakon skandaloznih incidenata sa italijanskim i srpskim reprezentativcem, jer ih je obojicu ugrizao tokom utakmice.To je prvo uradio Ivanoviću 2013. na meču protiv Čelsija, dok je nosio dres Liverpula, a potom je godinu kasnije na prvenstvu sveta u Brazilu ugrizao Kjelinija na utakmici između Italije i Urugvaja. U oba slučaja morao je da pauzira zbog suspenzija.

"Delimično je u tim slučajevima bila moja krivica, jer sam naseo na provokacije, umesto da okrenem glavu i odem. Ali, krivi su i defanzivci koji su me provocirali. Kjelini je odbrambeni igrač koji provocira i ometa protivnika, iritantan je kao i Ivanović", rekao je Suarez.On je dodao da i dalje prolazi kroz slične situacije, ali da uspeva da kontroliše emocije."Uspevam da ne obraćam pažnju na to, samo nastavim dalje. Imam ljude koji mi pomažu da rešim svoje probleme, osećam se mnogo inteligentnijim sada", zaključio je Suarez.Urugvajac ove sezone pruža odlične partije u dresu Barselone, za koju je do sada postigao 10 golova.

http://www.youtube.com/watch?v=s4aYvyEjX4U
http://www.youtube.com/watch?v=tmBPDfT4DGM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track