PARNI VALJAK RUŠI ROMANTIKU: Milinković oprezan, ali najavljuje novu pobedu Partizana
Foto: Partizan.rs

OFK Beograd dočekuje crno-bele

PARNI VALJAK RUŠI ROMANTIKU: Milinković oprezan, ali najavljuje novu pobedu Partizana

Fudbal -
Utakmica između OFK Beograda i Partizana proglašena je za meč visikog rizika i biće odigrana u ponedeljak od 16 sati na stadionu Obilića na Vračaru

BEOGRAD - Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je da crno-beli sa dosta samopouzdanja dočekuju meč 22. kola Superlige protiv OFK Beograda, posebno posle dobre igre u Jagodini i plasmana u finale nacionalnog Kupa.

"Mi smo uvek pod imperativom pobede i obaveze da navijačima pružimo još jednu dobru partiju. Ulazimo u meč na krilima pobede u Jagodini, imamo obavezu da odigramo maksimalno skoncentrisano i izborimo se za još jednu pobedu. Verujem da imamo kvalit za to", rekao je Milinković.

On je dodao da nema kadrovskih problema i da su svi osim povređenog Miloša Ostojića spremni za meč.

"OFK Beograd igra dobro ove godine, imaju mladu i poletnu ekipu, osvojili su dosta bodova, što kod nas izaziva oprez i puno respekta. Reč je o školovanoj ekipi, znaju da igraju fudbal i naprave problem protivniku. Verujem da ćemo se dobro spremiti za meč, odgovoriti njihovom kvalitetu i nametnuti svoj stil igre", rekao je Milinković.

Štoper Partizana Branko Ilić upozorio je da "romantičari" imaju dobar tim.

"Bolji su kao tim, nego kao pojedinci. Međutim, cilj je jasan, znamo šta hoćemo, učinićemo sve što je u našoj moći da odigramo bolje nego prošli meč i zabeležimo pobedu. Nadam se da ćemo uveseliti navijače", rekao je Ilić.

Utakmica između OFK Beograda i Partizana proglašena je za meč visikog rizika i biće odigrana u ponedeljak od 16 sati na stadionu Obilića na Vračaru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track