(VIDEO) NIJE MU PRVI PUT: David Luiz je već širio noge pred Suarezom
Foto: PS

Ponovilo mu se loše iskustvo

(VIDEO) NIJE MU PRVI PUT: David Luiz je već širio noge pred Suarezom

Fudbal -
Štopera PSŽ-a sada je pred svetom koji mu se smeje branila i majka Regina

Dvostruki "tunel" koji je Luis Suarez prodao Davidu Luizu na prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige šampiona između Pari Sent Žermena i Barselone (1:3) nije prvi slučaj takvog ponižavanja najskupljeg defanzivca na svetu.

"Nisam odigrao najbolje" rekao je nakon utakmice štoper koji se osramotio iako je nezalečen i ne trenira, jer se u 20. minutu povredio Tijago Silva. Bez obzira na to, Luiz je prilično blag prema sebi.

Jer opet je, kao i nakon debakla u polufinalu Mundijala (1:7) njegovog Brazila protiv Nemačke, gde je takođe menjao (tada suspendovanog) Tijaga Silvu, postao inspiracija za brutalnu sprdačinu po svim društvenim mrežama.

Nikome nije drago kada dospe u žižu zbog toga što mu je protivnik provukao loptu kroz noge, što je ultimativno poniženje za nogometaša, a kada se to dogodi defanzivcu plaćenom 50 miliona funti i to dva puta na jednoj tako bitnoj utakmici i kada nakon toga onaj koji ga je ponizio postigne golove, e to situacija da vas pred celim svetom brani mama!

Upravo to se dogodilo Luizu, čija je majka Regina na Instagramu napisala: "Glavu gore i loptu napred! Bog zna sve i ko smo mi da ti sudimo? Volim te kad igraš dobro i još više kada ti to ne uspe!"

Suarezu je već uspelo proturitiloptu kroz Luizove noge pre tri godine na utakmici njihovih tadašnjih klubova Liverpula i Čelsija. Geri Nevil kaže da Luiz igra "kao da njime upravlja desetogodišnjak na Plej Stejšnu.

http://www.youtube.com/watch?v=R-T0UFeARag

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track