LEVANDOVSKI: Mi smo Bajern i možemo svakoga da pobedimo
Foto: Reuters

Liga šampiona

LEVANDOVSKI: Mi smo Bajern i možemo svakoga da pobedimo

Fudbal -
Ipak, niko nije očekivao da ćemo postići pet golova u prvom poluvremenu, to je neverovatno, rekao je napadač ekipe iz Minhena

BAJERN - Fudbaleri Bajerna izjavili su posle ubedljive pobede nad Portom (6:1) u revanš meču četvrtinala Lige šampiona da ni sami nisu verovali da mogu da odigraju tako dobro prvih 45 minuta i već na poluvremenu anuliraju prednost protivnika.

Ključan detalj meča dogodio se u tom periodu kada su golove za Bavarce postigli Tijago Alkantara u 14, Žerom Boateng u 23, Tomas Miler u 36. i Robet Levandovski, koji je mrežu Porta pogodio u 27. i 40. minutu.

"Prvo poluvrme je bilo izvanredno. Mi smo Bajern i možemo da nadokandimo prednost rivala od 3:1. Znali smo da moramo da zapnemo pošteno. Ipak, niko nije očekivao da ćemo postići pet golova u prvom poluvremenu, to je neverovatno", rekao je Levanodvski za sajt Lige šampiona.

Zadovoljan pobedom svog tima bio je i reprezentativac Nemačke Tomas Miler.

"Teško je naci reći da opišem ovaj meč, potpuno sam iscrpljen. Nije moglo bolje da se stvari dese za naš tim. Nismo mogli da zamislimo da možemo da odigramo ovako u prvom poluvremenu. Odradili smo veliki posao, ovaj tim zaslužuje sve komplimente", poručio je Miler.

Kapiten Bajerna Filip Lam istakao je da tim Pepa Gvardiole u svaku utakmicu ulazi sa željom da pobedi, bez obzira na protivnika sa druge strane.

"Imamo odličnu ekipu i veliko srce, koje ste mogli da vidite u prvom poluvremenu. Bio sam pun optmimizam uoči utakmice, iako nikada ne možete da budete potpuno bezbrižni. Pomagali smo jedni drugima i postizali golove na vreme", rekao je Lam.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track