Krunić: Neće biti lako sa Smederevom

Super liga

Krunić: Neće biti lako sa Smederevom

Fudbal -
Igrač Jagodine Miloš Krstić kaže da je ekipa Smedereva nezgodan protivnik

JAGODINA - Trener Jagodine Simo Krunić rekao je da će subotnja utakmica sa Smederevom biti jako teška, kao i da u prvenstvu nijedan tim nema prednost.

"U Smederevu su poveli sa 1:0, pa imali vrlo dobru šansu da povećaju vođstvo, ali je nisu iskoristili, pa smo mi dali dva gola i preokrenuli. Iz tog meča i ovih u kupu se vidi da ima mnogo iznenađenja i da niko nema prednost, čak ni kod kuće", rekao je on.

Trener je rekao da od igrača u meču 24. kola Super lige traži samo da pruže svoj maksimum.

"Zavisi od nas kako ćemo ući u utakmicu. Zadovoljan sam onim što su pružili moji igrači na svim utakmica. Ja samo tražim od njih da daju svoj maksimum na ovoj utakmici", izjavio je Krunić.

Trener Jagodine je rekao da će ekipu Smedereva shvatiti ozbiljno, kao dobar tim koji je mnogo utakmica dobio na strani, i koja ima dobre pojedince i dobrog trenera. Krunić je dodao da u svaku utakmicu treba ući čvrsto i ni jednog protivnika ne treba potceniti.

Igrač Jagodine Miloš Krstić je rekao da je ekipa Smedereva nezgodan protivnik. "Dobro poznajem većinu igrača i znam da se oni neće predati. Neće doći čisto da odigraju utakmicu već će dati svoj maksimum da pobede. Mi to nećemo dozvoliti", rekao je Krstić.

Utakmica 24. kola Super lige između Jagodine i Smedereva počinje u 16 sati na Gradskom stadionu u Jagodini.beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track