Lalatović: Nije bilo prijatno gledati incidente, ali Zvezda ne odustaje od borbe za titulu
Foto: Printskrin

Trener crveno-belih remi sa Partizanom nije shvatio kao poraz

Lalatović: Nije bilo prijatno gledati incidente, ali Zvezda ne odustaje od borbe za titulu

Fudbal -
Zvezda je na svom terenu igrala nerešeno bez golova sa Partizanom, pa je prednost crno-belih posle 24. kola i dalje pet bodova

BEOGRAD - Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da večerašnji remi sa Partizanom nije shvatio kao poraz i da se njegovi fudbaleri neće predavati u borbi za titulu šampiona Srbije. "Samo laik može da pomisli da je trka za titulom odlucena. U igri je 18 bodova, težak raspored i njima i nama... Ima još da se igra, ali je sigurno da su oni mnogo bliži tituli. Mi se nećemo predavati", rekao je Lalatović posle utakmice. Zvezda je na svom terenu igrala nerešeno bez golova sa Partizanom, pa je prednost crno-belih posle 24. kola i dalje pet bodova.

"Ne mogu da budem zadovoljan bodom, želeli smo da pobedom smanjimo na dva boda, ali nismo uspeli", kazao je Lalatović. Utakmica je počela sa skoro 45 minuta zakašnjenja zbog sukoba na tribinama, a Lalatović je rekao da zbog toga nikome nije bilo prijatno. "Najbitnije je da između nas nije bilo čarki, da je sve prošlo u najboljem redu. Čestitam ekipama na fer igri. Kako je bilo njima, tako je bilo i nama. Nije prijatno, a najbitnije je da nije bilo teže povređenih", kazao je trener crveno-belih. On je istakao da se ne kaje zbog pojedinih rešenja u startnoj postavi, poput Saše Stojanovića. "Lako je biti general posle bitke", rekao je Lalatović i dodao da je sa Stojanovićem želeo iskustvo u veznom redu. "Oni su bili bolji i jači od nas u nekim duelima, ali njihov tim je jedan od najiskusnijih u ligi. Dali smo sve od sebe da im se suprostavimo što je bolje moguće", dodao je trener Zvezde. Takođe, Lalatović je kazao da će 17-godišnjem napadaču Luki Joviću nastaviti da pruža šansu. "Rešio je neke prethodne utakmice i ostao sam dosledan da mu dam šansu. Bolje je igrao u drugom poluvremenu, dobro se kretao, imao šansu. Mlad je, oscilacije su normalne, pred njim je sjajna karijera. Dok sam ja trener, on će igrati", kazao je Lalatović. Zvezda će u sledećem kolu gostovati Donjem Sremu u sredu, dok će Partizan dočekati Jagodinu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track