(VIDEO) BAHATI ARGENTINAC: Iguain rekao igraču Dnjepra da ide u penziju ako Napoli ispadne
Foto: AP

Da li će ispuniti obećanje?

(VIDEO) BAHATI ARGENTINAC: Iguain rekao igraču Dnjepra da ide u penziju ako Napoli ispadne

Fudbal -
Napadač italijanskog tima drugi put za kratko vreme bio vinovnik nesportskih događaja

Fudbaleri Dnjepra napravili su senzaciju eliminisavši Napoli i plasiravši se u finale Lige Evrope, u kome će se 27. maja sastati sa braniocem trofeja Seviljom, na "Nacionalnom stadionu" u Varšavi.

Ukrajinski tim je najveći uspeh u svojoj istoriji ostvario pošto je u prvom meču u Napulju bilo 1:1, a u revanšu u Kijevu je pobedio 1:0.

Napolitanci su na revanš stigli puni samopouzdanja, iako nisu imali dobar rezultat iz prve utakmice, a po bahatosti je prednjačio argentinski napadač Gonzalo Iguain. On je, prema tvrdnji fudbalera Dnjepra Artema Fedeckog, pre meča rekao da će se penzionisati ako Napoli izgubi.

"Iguain mi je prišao pre meča i rekao da će ostaviti fudbal ako Napoli ispadne. Valjda je mislio da nismo dovoljno dobri. Kao što vidite, prevario se. Zanima me da li će ispuniti obećanje, ali sumnjam da hoće", izjavio je Fedecki.

Inače, Iguain, bivši igrač madridskog Reala, nedavno je već bio vinovnik jednog incidenta sa protivničkim igračima. Argentinac je napao igrače Parme posle utakmice Serije A, koja je završena rezultatom 2:2, smatrajući da je domaćin trebalo da pusti njegov tim da pobedi, jer mu bodovi više ne znače.

Dnipro 1-0 Napoli ~ [Europa League] - 14.05... by Goals-Highlights

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track