(VIDEO) KAČAR U PARTIZANU: Pročitajte kakve su šanse za senzacionalni transfer
Foto: Fonet

Srbin blista u Bundesligi

(VIDEO) KAČAR U PARTIZANU: Pročitajte kakve su šanse za senzacionalni transfer

Fudbal -
Iskusni vezista postigao tri gola na poslednja tri meča za Hamburg

Srpski fudbaler iz Hamburga Gojko Kačar izjavio je da ga niko iz Partizana nije zvao iako mediji već neko vreme spekulišu da će pojačati šampiona Srbije.

"Niko me nije zvao iz Partizana. Ali to, vidim, ne smeta mom vraćanju u Srbiju po medijima. Tako se ponavlja već nekoliko leta i zima. Na smenu me sele u Partizan i Crvenu zvezdu, a ja i dalje u Nemačkoj. Tu bih i da ostanem. Poštujem beogradske crno-­bele i crveno­-bele, ali sebe još neko vreme vidim u inostranstvu", rekao je Kačar.

Sjajni 28-godišnji vezista postigao je tri gola na poslednje tri utakmice u Bundesligi. Hamburgu je doneo pobedu u Majncu (2:1), zatim bod protiv Frajburga (1:1), a pogodak na gostovanju Štutgartu u subotu nije bio dovoljan da se izbegne poraz (1:2). Kačar, međutim, ne zna da li će mu klub ponuditi produžetak ugovora, koji mu ističe ovog leta.

"Kada sam u martu razgovarao sa ljudima iz HSV nije mi ponuđen nastavak saradnje. U međuvremenu su, izgleda, promenili ugao gledanja. I mediji vrše pritisak na njih da me zadrže. Videćemo… Imam i pozive drugih klubova. Bilo ih je i ranije, ali niko se nije usuđivao da ozbiljno zagrize, jer nisu imali prilike da me vide na delu. I prvenstveno se uvere da sam fit posle povrede. Nisam zaboravio da igram fudbal. Samo predugo nisam imao gde to da pokažem", zaključio je Gojko Kačar.

(goal.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track