Baboviću dosta svega, odlazi iz Partizana
Foto: Saša Pavlić

Prekipelo

Baboviću dosta svega, odlazi iz Partizana

Fudbal -
Vreme je da odem, promene u igračkom kadru bi mogle da se odraze na učinak tima, jer će biti odlazaka, ali sam uveren da su mladi igrači na pravi način stasali pored veličina kao što su Saša Ilić i Zvonimir Vukić

BEOGRAD - Fudbaler Partizana Stefan Babović kaže da mu je dosta omalovažavanja i da je odlučio da napusti klub već u narednom prelaznom roku.

Babović je od početka sezone do sada nizao sve bolje partije, bio je na meti zbog crvenog kartona u kvalifikacijama za Ligu šampiona u Genku, a sada trener Avram Grant ima puno poverenje u njega.

"Dogodilo nam se nešto što je teško i objasniti i prihvatiti, ali smo znali da moramo da guramo dalje, da se kroz dobre igre u prvenstvu iskupimo pred našim navijačima. Pritom svi u Srbiji godinama jure naš skalp, tako da nije bilo nimalo lako doći do situacije u kojoj se trenutno nalazimo, a to je da nas još samo teorija deli od petog uzastopnog šampionskog trofeja.

To je najbitnije. Sve dok mi ređamo pobede i titule neka priča ko šta hoće. Iskreno, iritiraju me priče da je Zvezda sada najbolja u ligi. Pobedili su nas u Kupu i sada se priča kao da su osvojili Ligu šampiona kaže Babović za srpske medije najavljujući rastanak sa “crno-belim” dresom na kraju sezone.

- Vreme je da odem, promene u igračkom kadru bi mogle da se odraze na učinak tima, jer će biti odlazaka, ali sam uveren da su mladi igrači na pravi način stasali pored veličina kao što su Saša Ilić i Zvonimir Vukić – zaključio je Stefan Babović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track