BOŽOVIĆ SE DOGOVORIO SA ZVEZDOM: Neću o pojačanjima da im ne pravim reklamu
Foto: Aleksandar Radonjić

Crveno-beli dobili trenera

BOŽOVIĆ SE DOGOVORIO SA ZVEZDOM: Neću o pojačanjima da im ne pravim reklamu

Fudbal -
Novi šef struke vicešampiona Srbije potpisao jednogodišnji ugovor sa mogućnošću produžetka na još godinu dana

BEOGRAD - Crnogorski fudbalski stručnjak Miodrag Grof Božović dogovorio je danas jednogodišnju saradnju sa čelnicima Crvene zvezde, sa opcijom produžetka na još godinu dana.

"Nije bilo problema, dogovorili smo se oko svega, nedostaje još samo potpis", izjavio je Božović.

On je priznao da nije dobro upoznat sa igračkim kadrom crveno-belih.

"Ne poznajem ih dobro jer nisam dugo bio u SrbijiI. Sa druge strane, to je veliki plus za fudbalere, jer svi kreću od nule. Pričao sam sa upravom o pojačanjima, ali neću o imenima kako im ne bih pravio reklamu. Poznata su mesta na kojima su potrebna pojačanja. Ne ljutite se, više stvarno ne bih imao šta da vam kažem. Imamo godinu dana ispred sebe, pa ćemo jedni drugima i da dosadimo" rekao je Božović.

Zadovoljan obavljenim poslom bio je i generalni sekretar Zvezde Zvezdan Terzić

"Ima još mnogo toga da se uradi... Sve smo se dogovorili. Što se tiče pojačanja Božović prvo treba da se upozna sa igračkim kadrom, da vidi čime raspolaže, pa da onda vidi šta je predloženo od strane uprave i da on iznese svoje želje", kazao je Zvezdan Terzić.

Božović je ranije danas stigao na stadion u Ljutice Bogdana u pratnji Ivana Adžića, nekadašnjeg sportskog direktora crveno-belih, na završne razgovore sa čelnicima Crvene zvezde. Dosadašnji trener Lokomotive iz Moskve sutra će zvanično biti predstavljen kao novi šef stručnog štaba.

Božović je prošle sezone sa klupe predvodio Lokomotivu iz Moskve, a u karijeri je, između ostalih, trenirao i Borac iz Čačka, Budućnost iz Podgorice, moskovski Dinamo, Amkar i Rostov. Crnogorski trener će na klupi Zvezde zameniti Nenada Lalatovića, koji je na kraju sezone napustio klub.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track