(VIDEO) GARANTUJE DA DANCI NISU BOLJI: Pročitajte šta Gudelj priča Holanđanima o posrtanju Orlova
Foto: Dado Đilas

Nova nada Ajaksa

(VIDEO) GARANTUJE DA DANCI NISU BOLJI: Pročitajte šta Gudelj priča Holanđanima o posrtanju Orlova

Fudbal -
Reprezentativac Srbije veruje da ovaj tim mora da bude u vrhu ne samo kvalifikacione grupe već i evropskog fudbala

Srpski fudbalski reprezentativac Nemanja Gudelj iskreno priznaje da nema odgovor na pitanje šta se dešava sa "orlovima".

Mladi, 23-godišnji vezista, koji je nedavno prešao iz AZ Alkamara u Ajaks, došao je u Beograd na okupljanje reprezentativaca uoči prijateljske utakmice sa Azerbejdžanom u austrijskom Sent Peltenu 7. juna i kvalifikacionog meča sa Danskom u Kopenhagenu 13. juna.

"Mnogo puta pitali su me i u Holandiji šta se događa sa našom reprezentacijom. Nisam umeo da im odgovorim. Isto kažem i sada na pitanje šta nam se dogodilo u utakmici protiv Danske u Beogradu. Neshvatljiv i neobjašnjiv pad, ništa drugo ne mogu da dodam. Danci nisu bolji od nas, to garantujem. Naš tim bi morao da bude među najboljima, ne samo u našoj kvalifikacionoj grupi, već u evropskom fudbalu. Želimo da bude tako. Teško, baš teško nam pada sve ovo što se događa reprezentaciji. Želim da verujem da će ubrzo uslediti preokret", tekla je bujica reči iz usta Nemanje Gudelja dok je pričao o lošoj situaciji u kojoj se nalaze "orlovi".

Mnogo lepša tema je transfer Gudelja u najveći holandski klub. Korak po korak, stigao je do vrha. Počeo je u NAC Bredi, a preko Alkamara je došao do slavnog Ajaksa.

"Ajaks me je najviše želeo, bio je najagresivniji u pregovorima i u dogovoru sa porodicom i agentom, izabrao sam prelazak u Amsterdam. Verujem i nadam se da ću imati uspeha kao i u prethodna dva kluba. Posebno me raduje što će u Ajaksu biti i moj mlađi brat", zaključio je Nemanja Gudelj.

"Orlovi" u Grupi I kvalifikacija za EURO 2016 zauzimaju četvrto mesto sa samo jednim bodom, koliko ima i poslednjeplasirana Jermenija, dok je Portugal skupio devet, a Danska i Albanija po sedam.

http://www.youtube.com/watch?v=SflDQWb-8tM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track