STOJKOVIĆ PROTIV GLASA NARODA: Časno se borimo za Srbiju
Foto: Dado Đilas

Golman Orlova veruje u pobedu u Danskoj

STOJKOVIĆ PROTIV GLASA NARODA: Časno se borimo za Srbiju

Fudbal -
Čuvaru mreže srpske reprezentacije nije jasno zašto javnost doživljava da se igrači ne zalažu za reprezentaciju

Reprezentativci Srbije pripremaju se za duel kvalifikacija za EURO 2016 protiv Danske u Kopenhagenu (13. jun), u sklopu kojih će u nedelju igrati prijateljski meč sa Azerbejdžanom u Austriji.

"Orlovi" se ne predaju, nastaviće da se bore za plasman na Evropsko prvenstvo dokle god imaju šanse.

"Niko od nas nije zadovoljan time što smo do sada osvojili samo jedan bod. Svesni smo šta se od nas očekuje u Kopenhagenu protiv Danske, ali mi moramo da mislimo i na meč sa Azerbejdžanom", rekao je golman Vladimir Stojković.

Iskusnog golmana, kao i mnoge njegove saigrače, pogađa to što se u javnosti stvara atmosfera da oni na okupljanje reprezentacije dolaze kao na izlet.

"Ne znam zašto javnost doživljava da se mi nedovoljno zalažemo kada igramo za reprezentaciju. Siguran sam da svaki igrač kada izađe na teren želi da pruži svoj maksimum. Opet, razumem i javnost, koja nije zadovoljna našim položajem na tabeli", dodao je Stojković.

Danska je savladala Srbiju 3:1 u Beogradu u njihovom prethodnom odmeravanju snaga.

"Probaćemo da ih pobedimo na njihovom terenu i tako im se revanširamo za poraz u Beogradu. Danci nisu nepobedivi. Mi se časno borimo za svoju zemlju i na toj želji niko ne bi smeo da nam zameri", zaključio je čuvar mreže Makabija iz Haife.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track