KO SU SAD ORLOVI, A KO ORLIĆI: Gubitnici, gubite se! Deco, izvolte u A tim!
Foto: Beta Ap

Klinci heroji: U 10 sati dve različite fudbalske Srbije

KO SU SAD ORLOVI, A KO ORLIĆI: Gubitnici, gubite se! Deco, izvolte u A tim!

Fudbal -
Orlići su orlovi jutro posle nove blamaže fudbalera Srbije u Danskoj (0:2), naši omladinci očitali lekciju Amerikancima, pa će u polufinalu Svetskog prvenstva igrati sa Malijem
1 / 3 Foto: Beta Ap

Igraj i pobedi, ponosno se vrati, donesi kući zlato što se zlati, Srbija čeka da dođeš izdaleka, da naša zemlja bude opet prvak sveta, orilo se u svlačionici mladih fudbalera Srbije, uzrasta do 20 godina, koji su preko penala eliminisali vršnjake iz Amerike i ušli u polufinale Svetskog prvenstva na Novom Zelandu!A samo desetak sati pre toga, u svlačionici A reprezentacije Srbije bio je muk, posle novog poraza, ovog puta u Danskoj, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016.

Slavlje posle drame... Grujić sa saigračima
Slavlje posle drame... Grujić sa saigračima

Branio za medalju... Rajković
Branio za medalju... Rajković

Dva različita lica fudbalske Srbije viđena su u subotu uveče i nedelju ujutru. Koliko su „orlovi“ razbesneli naciju, toliko su „orlići“ oduševili sve. I dok prvi opet nisu pokazali ni želju ni volju, a ni znanje, ovi drugi su demonstrirali sve to, pa reakcija navijača na portalima i forumima uopšte nije iznenađujuća:„Svi marš iz reprezentacije“, „Gubite se, manekeni“, „Više ste starleta razmenili nego preciznih pasova za 90 minuta“, „Niste vi orlovi, vi ste volovi“..., samo su neki od komentara za srpske seniore na internetu.

„Vi ste naši orlovi“, „Pustite decu u A tim, odmah“, „Vi niste naša budućnost, vi ste naša sadašnjost“..., neki su od komentara navijača za omladince Srbije.

Kolarov se braniNE MOŽEMO BOLJE KAD SE STALNO MENJAJU SELEKTORIAleksandar Kolarov ima svoju tezu:- Ima problema i u igračima, ali kad se promeni pet selektora, potrebno nam je vreme da se uigramo. Ne možemo mi da dođemo ovde na sedam dana i da se od nas traži rezultat - rekao je Kolarov.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track