(VIDEO) DA SE NAJEŽIŠ: Poslušajte himnu koja će orliće odvesti na krov sveta!
Foto: Beta Ap

SRBIJA JE UZ VAS

(VIDEO) DA SE NAJEŽIŠ: Poslušajte himnu koja će orliće odvesti na krov sveta!

Fudbal -
Nema predaje, daj sve od sebe, kad teško čini se, nađi put do pobede, grb na grudima, ponosno brani ga, cela Srbija, sad za tebe navija...

BEOGRAD - Omladinska reprezentacija Srbije u sredu igra polufinalni meč Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina na Novom Zelandu.

Izabranici selektora Veljka Paunovića osvojili svojim odnosom prema grbu koji nose na grudima osvojili su srca ljubitelja fudbala širom sveta.

Poznati reper Belleti Srbija i Nikola Vuković posvetili su im pesmu koja nikoga sigurno neće ostaviti ravnodušnim. Ovo će definitivno biti himna naše omladinske reprezentacije.

http://www.youtube.com/watch?v=bQTaRpLb3aE

Tekst:

Oni su mladi, oni su važnioni su mirni, oni su snažni!Oni su srčani, stameni, spretni,oni su hrabri zato su sretni!Oni su zgazili Meksiko, Mali,oni za Srbiju bas sve su dali.Oni su uzor, oni su primer,kako za svoju zemlju se gine!Oni se bore do zadnjeg minutanikoga od njih ego ne guta!Oni te teraju da budeš budani ulepšavaju sva ova jutra!Bravo za Pauna majstora takitke,koji igra bez matematike!Želja je velika, na vrata mala,AJMO ORLIĆI SAD DO FINALA!Ref:Nema predaje, daj sve od sebe kad teško čini se, nađi put do pobede grb na grudima, ponosno brani ga Cela Srbija, sad za tebe navija!!!Za svaku loptu ti se izboriu prevelikoj zelji ne izgoripromašaj svaki izbij iz glavedoćićeš opet do šanse pravenapadaj, grizi, kidaj i lomidok protivniku otpor ne slomišDa ne kažeš posle bila je štetajer tako se postaje Šampion sveta!Zlato na grudima naša je željaobraduj naciju da Srbija pevaMi smo uz vas to dobro znatetu generaciju svi će da pamte!Hajdemo sada svi ruke goreda damo pozdrav za šampioneZa Mijata, Andriju, Miladina,ZdjelaraGajića, Saponju, Pankova, SergrejaAnotnova, Vanju,Grujića, Babića,Manojla, Nemanju, Rajka i Mandića!Jovanović i Veljković su kao jedanMilosević, Janković i Ilić StefanJer vi ste nas ponos i dikaSrbijo budi ponosna s njimaZa vas navijati prava je slast,Bravo bre momci, svaka vam čast!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track