SLAVLJE U PORODICAMA ŽIVKOVIĆ I ŠAPONJIĆ: Sinovi naši, ljubimo vas!

Familije proslavile ogroman uspeh

SLAVLJE U PORODICAMA ŽIVKOVIĆ I ŠAPONJIĆ: Sinovi naši, ljubimo vas!

Fudbal -
Očevi strelaca za naš tim u polufinalu protiv Malija presrećni što su baš njihova deca odvela Srbiju u finale

Cela Srbija se ponosi omladinskom selekcijom Srbije, koja je uspela da se plasira u finale SP na Novom Zelandu, ali porodice Živković i Šaponjić imaju poseban razlog za slavlje, jer su njihovi sinovi bili strelci za „orliće“ u duelu protiv Malija.Očevi fudbalera Partizana ističu da su teško proživeli polufinalni duel protiv Afrikanaca i naglašavaju da veruju da će im se sinovi vratiti kao šampioni sveta.- Utakmicu sam gledao s kumom na Zlatarskom jezeru i u jednom trenutku je grmelo i sevalo, pa smo ostali bez slike. Mnogo sam se iznervirao, zvao sam suprugu da mi javlja šta se događa, ali je, na sreću, signal brzo došao, pa sam mogao da odgledam utakmicu do kraja i vidim Ivanov gol. Duboko verujem da će se kući vratiti kao šampion i kad se budemo čuli to ću mu i poručiti - kaže Ivanov otac Milanko Šaponjić.Nakon što je već na startu meča doveo Srbiju u vođstvo, Andrija Živković je otrčao do kamere i pozdravio celu porodicu, ali se čuo samo pozdrav upućen majci.- Posle meča Andrija mi se javio i kazao da je rekao: „Tata, sestro, mama!“ Taj njegov gest me uopšte nije iznenadio jer je on dobro dete, veoma vezano za porodicu. Kad smo ga čuli, srce nam je zaigralo, potekle su nam suze radosnice. Iskreno, strahovao sam šta će biti u polufinalu, jer smo ih jednom već dobili, međutim pokazali su snagu i mogu samo da kažem da se divim i igračima i ljudima koji ih vode - ističe Jovica Živković.

Gol karijere... Ivan Šaponjić
Gol karijere... Ivan Šaponjić

Stisnuo zubeANDRIJA IGRA POVREĐENOtac Andrije Živkovića, Jovica otkriva da njegov sin ima problema s povredom.- Siguran sam da će Andrija i njegovi drugovi dati sve od sebe, jer znam koliko je mom sinu bilo stalo da učestvuje na SP. Ovo prvi put govorim, ali treba da se zna da je Andrija otišao na prvenstvo s povredom palca. Sad se žali da ga boli zadnja loža, ali on ni ne pomišlja da traži zamenu. Njegovo srce i želja za pobedom jači su od svega ostalog.

Jak kao stenaIVAN NAJMLAĐI I NAJBOLJIŠaponjićev otac naglašava da je ponosan na sina, koji izrasta u istinskog heroja Srbije iako je najmlađi u ovoj generaciji.- Valjalo je i nazdraviti za ovako veliki uspeh, a verujem da će tako biti i u subotu. Ivan je najmlađi u ovom timu, ali je već pokazao da je najbolji, jer je postigao dva ključna gola, protiv Mađara i sad protiv Malija. On tako igra i niko ne može da ga zaustavi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track