CEO AZERBEJDŽAN UZ ORLIĆE: Srpski sportisti na igrama gledali finale u fudbalu
Foto: Marina Lopičić

Poranili

CEO AZERBEJDŽAN UZ ORLIĆE: Srpski sportisti na igrama gledali finale u fudbalu

Fudbal -
Srpski sportisti, učesnici prvih Evropskih igara u Bakuu, bili su srcem uz svoje kolege fudbalere, koji su na Novom Zelandu osvojili titulu prvaka sveta

Kakav dan u Azerbejdžanu! Srpski sportisti, učesnici prvih Evropskih igara u Bakuu, bili su srcem uz svoje kolege fudbalere, koji su na Novom Zelandu osvojili titulu prvaka sveta.Deo reprezentativaca spremao se za povratak kući, dok je deo žurio s doručka da, pre sportskih obaveza, odgleda barem deo finala Svetskog prvenstva u fudbalu.Ma pobeđujemo, sigurno! A pred ekranom vaterpolisti posmatraju završnicu prvog poluvremena pre nego što odu na bazen da pruže podršku koleginicama u borbi za deseto mesto, a zatim da se posvete pripremama za finale.

Ajde, ajde, ajde... Uhhh. Zamalo. Dobro je, dobro igramo - čuje se podrška sa svih strana.Naša predstavnica u sambou Ivana Jandrić i Marija Ivezić, koja se u Bakuu nalazi zbog skokova u vodu, sede za računarom i traže link za prenos utakmice. Kada smo im otkrili da se može gledati na TV, čujemo komentar:Pa, izgubismo celo poluvreme da nađemo gde ima prenos.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track