EMOTIVNA PORUKA ZABORAVLJENOG ORLIĆA: Danilo Pantić ponosan i razočaran u isto vreme
Foto: Sasa Pavlic

Pomešana osećanja

EMOTIVNA PORUKA ZABORAVLJENOG ORLIĆA: Danilo Pantić ponosan i razočaran u isto vreme

Fudbal -
Pantić je srećan zbog uspeha Orlića, ali i razočaran i tužan što nije bio deo zlatnog tima

BEOGRAD - Mladi fudbaler Partizana, Danilo Pantić, mogao je da bude prvak sveta u fudbalu, međutim, jedna pogrešna odluka u karijeri skupo ga je koštala.

Jedan od najtalentovanijih igrača Partizana, u dogovoru sa menadžerom, nije želeo da potpiše profesionalni ugovor sa crno-belima, pa je sklonjen iz tima. To što nije igrao u klubu skupo ga je koštalo, jer je ostao bez poziva u reprezentaciju.

Pantiću su sada pomešana osećanja. Srećan je zbog neverovatnog uspeha svojih drugova, ali u isto vreme i tužan jer nije bio deo tima koji se popeo na krov sveta.

"Mnogo sam ponosan na ove momke, hvala im za lepe trenutke i sve golove koje smo zajedno proslavljali. Mnogo vremena sam proveo sa vama i znam koliko je truda uloženo, mnogo sam srećan zbog ovog velikog uspeha! Nije mi lako, mnogo sam razočaran, ubilo me je sve ovo vreme nemira i glupih stvari, ne mogu da opišem kako se trenutno osećam. Svi smo sanjali isto, ostvarilo se, ali ja nisam deo toga, ja nisam deo ovog završnog čina, završnog gola, mnogo me boli. Sve me boli, nadam se da će me proći sve ovo i da ću se vratiti i biti onaj stari, da ću se ponovo radovati sa vama i deliti dobre i loše stvari... Uvek uz nas!", napisao je Pantić na svom Instagram profilu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track