(EKSKLUZIVNO) KURIR U KARANTINU SA RIVALIMA ZVEZDE: Umesto da spavaju celu noć se tetovirali!
Foto: Kurir Sport

Briga ih za fudbal

(EKSKLUZIVNO) KURIR U KARANTINU SA RIVALIMA ZVEZDE: Umesto da spavaju celu noć se tetovirali!

Fudbal -
Isael Barbosa i Sito Riera su do pola šest ujutro u četvrtak bili u rukama najpoznatijih tatu majstora iz Beograda, koji su već svojim radom išarali tela mnogih fudbalera
1 / 3 Foto: Kurir Sport

Fudbaleri Kairata iz Kazahstana koji večeras od 20.45 u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evropa u Beogradu igraju utakmicu sa Crvenom zvezdom iskoristili su dozalak u Srbiju da došaraju telo.

I to u karantinu, u sobi hotela u kom su odseli.

Brazilac Isael Barbosa je posle nekoliko sati "rada"na bicepsu dobio sindro, dok je Sito Riera na ruci ispisao frazu na španskom jeziku i poljubac svoje žene. Kada su videli crteže klupskih kolega još nekoliko saigrača je želelo da išara tela, ali nije bilo vremena.

Barbosa i Riera su poželi sa tetoviranjem u sredu, uveče, a bili su gotovi u četvrtak, oko pola šest ujutru!

Čim su saznali da dolaze u prestonicu Srbije Brazilac Isael Barbosa zakazao je tetoviranje kod beogradskih tatu majstora, po mnogima najboljima u ovom delu Evrope - Vuleta i Damira koji su tetovirali: Roberta Karlosa, Felipea Mela, Kazima Kazima, Kevina Miraljesa, Alvara Negreda, Roberta Prosinečkog, Ivana Rakitića, Mateju Kežmana, Dejana Stankovića, Aleksandra Kolarova, Stevana Jovetića...

Barbosa već ima tetovažu koju su radila ova dva umetnika i koju je radio u Rusiji dok je igrao za Krasnodar.

Po izrazima lica im se vidi da su "junački" podneli bol, a videćemo da li će besana noć ostaviti traga na njihovoj igri.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track