USPEŠNA GENERALKA: Partizan sa četiri gola u mreži Vašaša dočekuje Dilu Gori
Foto: Partizan.rs

Ubedljivi crno-beli

USPEŠNA GENERALKA: Partizan sa četiri gola u mreži Vašaša dočekuje Dilu Gori

Fudbal -
Golove za tim Zorana Milinkovića postigli su Ostojić, Abubakar, Trujić i Kojić
1 / 3 Foto: Partizan.rs

Fudbaleri Partizana uspešno su završili generalnu probu uoči prvog zvaničnog meča u sezoni. Izabranici Zorana Milinkovića savladali su u prijateljskom meču odigranom u Sloveniji mađarski Vašaš sa 4:1 (1:0) i time na najbolji način najavili duel protiv ekipe Dila Gori.

Prvi meč u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona protiv ekipe iz Gruzije na programu je 14. jula od 20.45 na stadionu u Humskoj.

Partizan je poveo golom Miloša Ostojića u 20. minutu. Najzvučnije pojačanje tima Valerij Božinov je u 19. minutu imao sjajnu priliku za gol iz koje se izrodio samo korner, a iz njega je Miloš Ostojić minut kasnije postigao pogodak. Loptu je u šesnaesterac s leve strane uputio Nikola Ninković, a mladi štoper glavom prosledio loptu u mrežu.

Drugi gol za crno-bele je postigao Umaru Abubakar, što je njegov prvenac za novi tim. Nikola Ninković je izveo slobodan udarac i prilikom direktnog šuta na gol loptu je zakačio Abubakar i sproveo je u mrežu.

Vašaš je preko Novaka Sanata uspeo da smanji rezultat u 65. minutu, ali Partizan to nije sprečilo u naumu da zabeleži ubedljiv trijumf.

Rezultat toga je fantastičan pogodak Nikole Trujića u 83. minutu koji je šutirao s ivice šesnaesterca iskosa s leve strane. Konačan rezultat postavio je Nemanja Kojić u 86. minutu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track