(VIDEO) ZAPALIO BOMBONJERU: Navijači Boke dočekali Teveza kao Boga
Foto: AP

I Maradona mu zahvalio

(VIDEO) ZAPALIO BOMBONJERU: Navijači Boke dočekali Teveza kao Boga

Fudbal -
Tevez se vratio u Boku juniors posle 11 godina, a njega je dočekao i slavni Dijego Armando Maradona

BUENOS AJRES - Više od 40.000 navijača Boke juniors dočekalo je na legendarnoj 'Bombonjeri' u Buenos Ajresu Karlosa Teveza, koji se vratio u svoj nekadašnji klub iz Juventusa.Tevez se vratio u Boku juniors posle 11 godina, a njega je dočekao i slavni Dijego Armando Maradona.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

"Navijači se poistovećuju sa mnom, a mogu vam reći da je takav osećaj obostran. Onog trenutka kada sam odlazio razmišljao sam o povratku. Ovo je najbolji dan u mom životu", rekao je Tevez i nastavio:"Osećate se sami kada niste kod kuće, što je veoma teško. Tako sam se osećao svake nedelje, kada je igrala Boka. Vratio sam se jer su ovo moji ljudi, kao i zbog činjenice da više ne moram da govorim italijanski ili engleski, ali, ono što je ipak najbitnije, ponovo sam sa svojom porodicom".

Tevez je posle Boke igrao za Korintijans, Vest Hem, Mančester junajted, Mančester siti i Juventus."Vratio sam se na svom vrhuncu. Kada sam iamo 26, 27 godina bio sam deblji nego ikada. Ali, sada se osećam bolje nego ikad, i na fizičkom i na psihičkom planu. Ćolo Simeone je želeo da me dovede u madridski Atletiko, zahvalan sam mu na tome, ali mene je zanimao samo povratak kući", dodao je on.

http://www.youtube.com/watch?v=JRnSzbYqQqM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track