TONI ADAMS ZA KURIR: Vidić ekstra klasa, Bane suvo zlato!
Foto: Printskrin

Ekskluzivno, proslavljeni igrač Arsenala

TONI ADAMS ZA KURIR: Vidić ekstra klasa, Bane suvo zlato!

Fudbal -
Uživao sam u Beogradu, žao mi je što nisam bio više dana, otkrio nam je legendarni Englez

Legendarni fudbaler Arsenala i engleske reprezentacije Toni Adams (48) posetio je Beograd.U svojstvu direktora azerbejdžanskog kluba Gabala gledao je utakmicu protiv Čukaričkog. Iako nije imao dovoljno razloga za radost, osmeh mu nije silazio s lica. Očigledno je Beograd sjajno uticao na njega.Posle utakmice nije bio zadovoljan jer je Čukarički nadigrao Gabalu, pobedio sa 1:0 i imao priliku da postigne još neki gol.- Nisam očekivao da ćemo biti ovako slabi. Nadao sam se boljoj igri Gabalinih momaka. Slabo smo se kretali, protivnik je stalno imao loptu u svom posedu. Čukarički me nije iznenadio dobrom igrom. Mnogo su trčali i bili agresivni. Videćemo kako će biti u revanšu - rekao je Adams za Kurir.

Foto: Fonet/AP
Foto: Fonet/AP

Legendarni kapiten Arsenala pričao je i o engleskim i srpskim fudbalerima.- Izgleda smo se mi Englezi i vi Srbi specijalizovali da pravimo odbrambene igrače. Naši i vaši defanzivci su možda i najbolji na svetu. Premijer liga će dugo da pamti štopera kakav je bio Nemanja Vidić. Izuzetan fudbaler! Poznajem i vašeg Dejana Stankovića i on je bio veoma kvalitetan. Bane Ivanović je suvo zlato Čelsija.Toni Adams je za Kurir otkrio kako se proveo u glavnom gradu Srbije.- Žao mi je što nisam bio u Beogradu više dana. Probao sam vaše kulinarske specijalitete, odlični su i vrlo ukusni. Video sam i srpsko gostoprimstvo na delu, kako u restoranima tako i na stadionu Čukaričkog, gde su se svi trudili da mi budu na usluzi - nije se libio da pohvali domaćina Toni Adams.(A. R.)

Novi zadatakUČITELJ MLADIH IGRAČAToni Adams je pre pet godina postao trener Gabale, ali je s dužnosti odstupio posle 18 meseci rada. - Vežu me lepe uspomene za Gabalu dok sam bio menadžer. Praktično nikad nisam odlazio iz kluba. Imam novu dužnost. Kao direktor kluba biću bliži igračima, posebno našoj akademiji i talentima. To je moj glavni zadatak - otkrio je Adams.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track