MILINKOVIĆ: Želimo da nastavimo seriju dobrih rezultata
Foto: Tanjug

Ozbiljan pristup

MILINKOVIĆ: Želimo da nastavimo seriju dobrih rezultata

Fudbal -
Nemamo kadrovskih problema u smislu povreda, ali smo malo razgovarali sa lekarom i dobili savet da odmorimo neke igrače - rekao je trener crno-belih

BEOGRAD - Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je danas da njegova ekipa želi da nastavi seriju dobrih rezulata i u predstojećoj utakmici protiv Jagodine u Super ligi Srbije i najavio da će u tom duelu odmoriti nekolicinu prvotimaca.

"Partizan igra na svom stadionu i želimo još jedan dobar meč, sa velikom željom da osvojimo tri boda. Prvenstvo je tek počelo, polako hvatamo takmičarski ritam i to je veoma važno, jer pravi izazovi tek slede. Imamo ozbiljan pristup meču", rekao je Milinković novinarima na stadionu Partizana.

Utakmica drugog kola Super lige Srbije između Partizana i Jagodine igra se sutra od 19 časova. Crno-beli su u prvom kolu pobedili Metalac sa 4:0, a Jagodina je izgubila od Mladosti sa 0:3.

"Jagodina je loše startovala i imaće želju da se iskupi za loš start. Na nama je da učinimo sve da još jednom dobrom igrom obradujemo navijače i da nastavimo dalje u dobrom ritmu", kazao je Milinković.

Trener crno-belih je naveo da u timu nema kadrovskih problema, ali da je dobio preporuku klupskih lekara da pojedine fudbalere odmori.

"Nemamo kadrovskih problema u smislu povreda, ali smo malo razgovarali sa lekarom i dobili savet da odmorimo neke igrače. Za Vulićevića je preporuka da odmori, kao i za Brašanca i Babovića. Nisu problemi i povrede nego preventivi razlozi da te igrače sačuvamo", rekao je Milinković.

On je dodao da Vulićević neće biti ni u protokolu i najavio da će Fabrisio Dornelas početi utakmicu protiv Jagodine.

"Verujem da će pristup utakmici biti na onom nivou na kojem očekujemo da bi Partizan zabeležio pobedu", dodao je Milinković.

Šampiona Srbije u sredu očekuje nastavak kvalifikacija za Ligu šampiona, a protivnik u trećem kolu biće Steaua.

"Želimo da odigramo dobru utakmicu (protiv Jagodine), ako možemo da osvojimo tri boda, a posle toga ćemo da pričamo o Steaui. To je jak protivnik, veliki klub, biće veliki izazov za ovu generaciju, Steaua je non-stop u evropskim takmičenjima i sa tog aspekta je težak protivnik, ali i Partizan ima svoju veličinu... Mi ćemo pokušati da u dve utakmice budemo bolji, to je naša želja", rekao je Milinković.

Poslednjih dana mnogo se priča o nameštanju utakmica, pominje se duel OFK Beograda i Crvene zvezde, ali i Partizana i Metalca.

"Neću to da komentarišem, apsolutan fokus je na utakmice", rekao je Milinković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track