BRAVO ŠVAJNI: Evo šta je Švajnštajger obećao navijačima koji su kupili dres sa pogrešnim brojem
Foto: Fonet

Stalo mu je do podrške sa tribina

BRAVO ŠVAJNI: Evo šta je Švajnštajger obećao navijačima koji su kupili dres sa pogrešnim brojem

Fudbal -
Nemac je posle pripremnih mečeva u kojima je igrao u dresu sa brojem 23, odlučio da na zvaniočnim mečevima nosi broj 31 što je rastužilo sve koji su ranije pazarili dres Aninog dečka

Novi fudbaler Mančester Junajteda i dečko srpske teniserke Ane Ivanović Nemac Bastijan Švajnštajger je tokom predsezonskih mečeva nosio dres sa brojem 23, da bi se potom odlučio za 31, koji je i nosio na otvaranju sezone sa Totenhemom.

Navijači koji su već kupili dresove sa brojem 23, su se i požalili Švajnštajgeru, koji je odreagvao na način kojim je pobrao dodatne simpatije pristalica tima sa Old Traforda.

Nemački fudbaler je na zvaničnoj Fejsbuk stranici podelio poruku koju mu je poslao navijač Florijan Moker u kojoj se požalio što je kupio "pogrešan" dres. Švajnštajger mu se zahvalio na podršci i najavio da će mu poslati svoj "pravi" dres sa potpisom, a najavio je da će isto učiniti i svima koji postave svoje slike u dresu sa brojem 23.

Lieber Florian, das ist natürlich etwas ärgerlich. Gerne helfe ich dir in dieser Situation aus. In Kürze bekommst du ein...

Posted by Bastian Schweinsteiger on уторак 11. август 2015.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track