TREĆA SREĆA: Partizan sa Markom Lomićem napada BATE
Foto: Fonet

Povratak u Humsku

TREĆA SREĆA: Partizan sa Markom Lomićem napada BATE

Fudbal -
Iskusni levi bek se dogovorio sa srpskim prvakom oko povratka, a u ponedeljak bi trebalo da bude licenciran za igranje u Evropi

Marko Lomić treći put u Partizanu, potvrđeno je Kurir sportu u Humskoj 1.

Iskusni levi bek se dogovorio sa upravom srpskog šampiona oko nove saradnje. Dogovor je "pao" danas, a Lomić će sutra otputovati u Rusiju kako bi raskinuo ugovor sa svojim sadašnjim klubom Mordovijom.

Sada počinje trka s vremenom.

Ukoliko bi se brzo završila sva potrebna papirologija, Lomić bi u ponedeljak bio liceniran u UEFA i imao bi pravo nastupa u dvomeču sa BATE Borisovim. Podsetimo, pravilo "evropske kuće fudbala" je da je jedan igrač može biti naknadno registrovan, a to bi trebalo da bude 31-godišnji Čačanin.

Dakle, Partizan bi mogao da napadne šampiona Belorusije sa Lomićem, na čijoj poziciji trenutno igra mladi Nemanja Petrović. Naravno, čak i ako administrativni poslovi budu završeni na vreme, nije za očekivati da poslednje pojačanje crno-belih bude u konkurenciji za tim za prvi meč sa prvakom Belorusije, koji se igra u utorak u Borisovu, ali bi trebalo da bude spreman za beogradski revanš 26. avgusta.

Lomić je crno-beli dres nosio od 2003. do 2005, pa 2009/10. Sa Partizanom nije igrao u Ligi šampiona, pa će mu treća možda biti sreća.

U karijeri je igrao i za čačanski Borac, Železnik, nemački Koblenc, moskovski Dinamo i Mordoviju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track