(VIDEO) CRVENO-BELI POJAČAVAJU NAPAD: Zvezda dovodi igrača koji joj je dao gol i čeka Srnića
Foto: Fkvozdovac.rs

Užurbano rade na Marakani

(VIDEO) CRVENO-BELI POJAČAVAJU NAPAD: Zvezda dovodi igrača koji joj je dao gol i čeka Srnića

Fudbal -
Predrag Sikimić dolazi iz Voždovca, a želja crveno-belih je da vrate svoje dete, koje trenutno igra za Čukarički

Crvena zvezda i Predrag Sikimić su dogovorili saradnju. Iskusni, 32-godišnji napadač Voždovca potpisaće ovih dana ugovor sa crveno-belima. U Zvezdu dolazi kao slobodan igrač.

Sikimićevi kvaliteti dobro su poznati treneru Crvene zvezde Miodragu Grofu Božoviću, jer su 2008. godine sarađivali u ruskom Amkaru. Takođe, Sikimić je bio strelac za "zmajeve" u nedavoj prvenstvenom utakmici, koju su crveno-beli dobili posle preokreta.

On će pojačati konkurenciju u napadu Ugu Vijeri i Luki Joviću.

Predrag Sikimić je karijeru počeo u belgijskim Lirsu, u Srbiji je igrao za Timok, Rad i Vojvodinu pre nego što se otisnuo preko granice. U Rusiji je nosio dresove Amkara i Urala, zatim se vratio u domovinu gde je igrao u za kragujevački Radnički i Smederevo, a pre dolaska u Voždovac prošle godine ponovo je bio u inostranstvu. Igrao je u Grčkoj (Alginioakos i Kerkira) i na Tajlandu (Singhtaurta).

Crvena zvezda planira još dva pojačanja u finišu prelaznog roka, a jedno od njih trebalo bi da bude Slavoljub Srnić. Napadač Čukaričkog je Zvezdino dete u kojoj nije dobio šansu, a sve vreme dok je igrao za "brđane" isticao je ljubav prema crveno-beloj boji. Njegov povratak na "Marakanu" je izvestan ukoliko u narednih nekoliko dana ne dobije ponudu iz inostranstva.

http://www.youtube.com/watch?v=31ldzZbLtKo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track