Partizan i Zvezda pozvani u sedište UEFA

sastanak

Partizan i Zvezda pozvani u sedište UEFA

Fudbal -
Ovom prilikom predstavnici Crvene zvezde i Partizana daće izjave i dostaviti dokaze po pitanju ispunjenja finansijskih dugovanja, navodi se u saopštenju.

BEOGRAD - Predstavnici Crvene zvezde, Partizana i Fudbalskog saveza Srbije (FSS) prisustvovaće 1. maja sastanku u sedištu UEFA u Nionu, na kojem će biti razgovora o postupku licenciranja za evropska takmičenja.

"Reč je o jednom u nizu poziva dobijenih od strane UEFA u vezi sprovođenja postupka licenciranja, a ovom prilikom predstavnici Crvene zvezde i Partizana daće izjave i dostaviti dokaze po pitanju ispunjenja finansijskih dugovanja", navodi se u saopštenju.

Komisija za licenciranje FSS objavila je prošle nedelje da nijedan od klubova-kandidata za učešće u evropskim takmičenjima naredne sezone do sada nije ispunio sve uslove.

Prijave za dobijanje licence podneli su Partizan, Crvena zvezda, Vojvodina, Radnički Kragujevac, Jagodina, Spartak, OFK Beograd, Javor, Borac i Sloboda. Osnovni nedostaci i problemi se, kao i najčešće u prethodnom periodu, javljaju u domenu ispunjavanja finansijskih kriterijuma.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track