Milinković: Zvezdi pomažu sudije  Terzić: Zorane, plašiš se!
Foto: Saša Pavlic, Dado đilas

Partizanov trener i Zvezdin direktor zaratili pred večiti derbi

Milinković: Zvezdi pomažu sudije Terzić: Zorane, plašiš se!

Fudbal -
Zvezdini rivali su ostajali sa deset igrača, što nas tera da budemo pažljivi, rekao Milinković i naterao Terzića na odgovor

Direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić tvrdi da konstatacija trenera Partizana Zorana Milinkovića da sudije pomažu crveno-bele nema veze sa istinom. Otrovne strelice upućene iz Humske na adresu u Ljutice Bogdana pred 149. večiti derbi, koji je na programu u subotu od 18 časova, dobile su odgovor.Da podsetimo, trener Milinković je povodom predstojećeg derbija rekao:- Spremamo se, kako da ne. Analiziramo, ali često su Zvezdini rivali ostajali sa desetoricom, što menja stvari i tera nas da u skeniranju rivala budemo pažljiviji.Terzić je pažljivo birao reči kada je odgovarao treneru Partizana.- O Milinkoviću sve najbolje! Dobar stručnjak sa kojim sam sarađivao u OFK Beogradu. Očigledno je da Partizan želi da zauzme što bolju startnu poziciju kod sudija pred derbi. Tako gledam na njegovu izjavu. To što je on rekao ne odgovara istini. Prema analizama Komisije, mnoge sudije su pale zbog grešaka koje su napravile na štetu Crvene zvezde i u korist Partizana. Nas su sudije oštetile protiv Javora i Mladosti, a oni su dali gol iz ofsajda protiv OFK Beograda.Terzić se tu nije zaustavio kada je u pitanju položaj Crvene zvezde i Partizana kod Sudijske organizacije.- Nedopustivo je da suđenje kakvo ima Crvena zvezda! Mnogo je negativnih strelica. Sigurno je da suđenje neće biti bolje dok se ne promene određene strukture u FSS. Ali čim oni pominju sudije i nas, to znači da nas se plaše!Direktor Crvene zvezde kaže da njegovi fudbaleri nemaju opterećenje pobede u derbiju.

SPORNI ZVEZDINI MEČEVI PO MILINKOVIĆUMladost - C. zvezda 0:3 (isključen Živanović)Voždovac - C. zvezda 2:3 (isključen Ivković)C. zvezda - Radnički 1:1 (isključen Rosić)OFK Beograd - C. zvezda 2:6 (isključen Planić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track