MARKO GRUJIĆ ZA KURIR: Bjelica je car! Igra kao lud!
Foto: Aleksandar Radonić

Zvezdaši prati košarkaše

MARKO GRUJIĆ ZA KURIR: Bjelica je car! Igra kao lud!

Fudbal -
Marko Grujić oduševljen kako igra srpska reprezentacija na EP i želi im zlatnu medalju i doček na balkonu gradske skupštine

Fudbaleri Crvene zvezde navijaju za košarkašku reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu. Veliku podršku izabranici Saleta Đorđevića imaju od crveno-belih, a jedan od najvećih fanova je mladi reprezentativac Marko Grujić.- Pratimo šta rade naši košarkaši na Evropskom prvenstvu i navijamo za njih. Šteta je samo što ne možemo preko TV da gledamo utakmice, pa se dovijamo na razne načine. Preko interneta i telefona. Ali, ništa nije teško kad su "orlovi" u pitanju - priča za naš portal Marko Grujić.Fenomenalne partije srpskih košarkaša nisu ostale nezapažene među fudbalerima Crvene zvezde.- Bjelica igra kao lud! Niko ne može da ga čuva! Gotivio sam ga i ranije, ali ovako dobro nikada nije igrao. Samo neka tako i nastavi.

Foto: Aleksandar Radonić
Foto: Aleksandar Radonić

Marko Grujić otkriva da je prijatelj sa još jednim bivšim košarkašem Crvene zvezde Nemanjom Nedovićem.- Lično poznajem Nemanju Nedovića i drago mi je što i on igra dobro na EP. Sjajan je momak i drago mi je zbog njega. Volim košarku i stalno idem na Zvezdine utakmice, a reprezentaciji želim da stigne do finala i okiti se zlatnom medaljom. Bilo bi mi drago da ih sve dočekamo na balkonu skupštine grada, kao što su nas kad smo osvojili titulu svetskih prvaka na Novom Zelandu.Što se tiče derbija s Partizanom, Marko Grujić kaže:- Očekujem pobedu i već se oseća euforija za derbi. Sad tokom dana u mladoj reprezentaciji bio sam cimer sa Saletom Lukićem iz Partizana. I on očekuje pobedu, ali mislim da nemaju šanse. Očekujem da njihov trener igra povučeno i na kontre, a mi ćemo kroz posed lopte pokušati da stignemo do gola.Košarkaši Srbije igraju danas protiv Turske, a sutra protiv Italije. Oba meča pratiće igrači Crvene zvezde i zdušno navijati za "orlove".

Od izveštača iz Slovenije - Aleksandra Radonića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja