FUDBALERI BRUTALNO PRETUKLI TAKSISTU: Pijani Crnogorci se iživljavali na nesrećnom čoveku
Foto: Jadranka Ćetković/Vijesti.me

Huligani

FUDBALERI BRUTALNO PRETUKLI TAKSISTU: Pijani Crnogorci se iživljavali na nesrećnom čoveku

Fudbal -
Trojici fudbalera iz Bjelog polja određen je jednomesečni pritvor jer su osumnjičeni da su naneli teške povrede jednom taksisti

BIJELO POLJE - Određen je jednomesečni pritvor trojici od petorice bjelopoljskih fudbalera, osumnjičenih da su brutalno pretukli taksistu.

U pritvoru su zadržani Armin Bošnjak iz Jedinstva, kao i fudbaleri FK Berane Vladan Čujović i Enver Rizvanović, dok će se sa slobode braniti Denis Bošnjak i Miloš Joksimović iz FK Brskovo.

Nesrećni Jaćimović je u napadu zadobio potres mozga, naprsnuće desnog čeonog dela glave, povrede ligamenata ruke i noge, zbog čega je upućen u Klinički centar Crne Gore.

Taksista je ispričao da je dva sata iza ponoći na poziv dispečera došao ispred jedne lokalne kafane.

"Jedan je odmah počeo da lupa u krov iznutra. Drugi od njih je ulazeći u auto dobacio da ih je petorica i da nisam svestan šta će mi uraditi, na šta sam ih ja zamolio da izađu i zatvore vrata. Momak koji mi je uputio te reči i koji je sedeo pozadi me je udario u glavu. Kada sam pokušao da odvežem pojas i izađem, osetio sam jak udarac u temeni deo glave. Kada sam pao na kolena, oni su počeli da me udaraju pesnicama, rukama i nogama" ispričao je taksista.

On je istakao da ga je jedan fudbaler davio i da je zbog toga izgubio svest.

"Dolazeći sebi osećao sam da mi puca grkljan. Molio sam ga da me pusti jer će me ubiti, ali on nije posustajao", rekao je Jaćimović.

Na višečasovnom suočavanju u Tužilaštvu, Čujović je kazao da se ne seća šta se te večeri dešavalo, jer je pio alkohol sa tabletama za smirenje.Bošnjak je priznao da je udario taksistu u glavu kada je ušao u automobil, kao i da je učestvovao u tuči.

(Vijesti.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja