ADEM LJAJIĆ: Prešao sam u Inter samo zbog Manćinija
Foto: Dado Đilas Kurir

Ubedio ga trener

ADEM LJAJIĆ: Prešao sam u Inter samo zbog Manćinija

Fudbal -
Inter je angažovao Ljajića sa opcijom da na kraju sezone može od Rome da otkupi njegov ugovor koji važi do 2017. godine

RIM - Novoangažovano pojačanje Intera Adem Ljajić priznao je da je odlučio da se preseli u Milano samo zbog trenera Roberta Manćinija.

Reprezentativac Srbije, koji je na San Siro stigao iz Rome na pozajmicu do kraja sezone, veruje da će se Inter boriti sa Juventusom za titulu u italijanskoj Seriji A.

"Drago mi je da je transfer realizovan pre završetka prelaznog roka. Imam priliku da igram za veoma jaku ekipu i da napredujem zajedno s njom. Naravno da je bilo teško da odem iz Rome, ali sam razgovarao s Manćinijem i on me je ubedio da pređem u Inter", rekao je Ljajić, a prenosi Skaj Italija.

Kako je istakao, jako ga raduje što će ponovo igrati s crnogorskim napadačem Stevanom Jovetićem.

"Igrali smo zajedno u Fiorentini i super smo se slagali, on je moj dobar prijatelj, kao brat. Što se tiče Juventusa, osvojio je poslednje četiri titule, to je veliki tim, međutim, mi ćemo ići korak po korak i videćemo gde ćemo biti na kraju", kazao je Ljajić.

Posle dva odigrana kola u Seriji A Inter ima maksimalan učinak, kao i Kjevo, Torino, Sasuolo i Palermo, a u velikom derbiju u nedelju dočekuje ekipu gradskog rivala Milana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track