(VIDEO) LEO, KAKO USPEVAŠ: Pogledajte kako je Mesi iskulirao seksi novinarku
Foto: Reuters

Koncentracija na fudbal

(VIDEO) LEO, KAKO USPEVAŠ: Pogledajte kako je Mesi iskulirao seksi novinarku

Fudbal -
Ines Sainc je nadaleko čuvena meksička novinarka, koja diže prašinu gde god se pojavi, ali ne i među argentinskim fudbalerima

Evo zašto su Argentinci drugi na svetu i zašto je Lionel Mesi jedan od najboljih fudbalera sveta - zato što su profesionalci od glave do pete! Čak i na prijateljskim utakmicama. Kada gube, koncentraciju ne može da im poremeti čak ni seksi novinarka.

Poznata 36-godišnja Meksikanka Ines Sainc pokušala je od "gaučosa" da dobije izjavu uoči početka drugog poluvremena meča sa "sombrerosima". Argentinci su posle 45 minuta igre gubili 0:1. Prošli su pored nje kao da ne postoji!

Inače, Ines je u žižu javnosti dospela 2010. kada je optužila igrače NFL ligaša Njujork Džetsa da su je seksualno uznemiravali. Novinarka je gledala trening, a većina lopti išla je upravo prema mestu gde je ona stajala kako bi je igrači "snimili" iz blizine i dodali po koji komentar.

Zatim je Meksikanka ušla u svlačionicu gde je imala dogovoreni intervju, ali uznemiravanje se nastavilo. Igrači su se branili govoreći da je Ines došla u izazovnoj odeći, a ona im je odgovorila fotografijom na kojoj je odeća koju je tog dana nosila.

http://www.youtube.com/watch?v=7y74nqtbc-M

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja