(VIDEO) GOLOVI SU ZA MOJU EDINU Vijeira: Moje devojke više nema, ali u mislima je večno sa mnom!

Tužni junak: Verenica Uga Vijeire zimus preminula

(VIDEO) GOLOVI SU ZA MOJU EDINU Vijeira: Moje devojke više nema, ali u mislima je večno sa mnom!

Fudbal -
Tragičan kraj ljubavi Verenica Uga Vijeire Edina Karvaljo posle tri godine lečenja izgubila bitku sa rakom 26. januara ove godine, a pobedu i sve pogotke fudbaler posvetio njoj

Junak pobede Crvene zvezde u 149. večitom derbiju Ugo Vijeira posvetio je svoja dva gola preminuloj verenici Edini Karvaljo. Razlog njegovog postojanja, kako je Zvezdin napadač često znao da kaže za svoju ljubav, izgubila je bitku s rakom u januara dok je Vijeira igrao za moskovski Torpedo.

- Golove sam posvetio devojci koja fizički više nije s nama, ali je uvek u mislima sa mnom! Izvinjavam se navijačima Partizana, nisam znao da su na istoku i nisam želeo da ih provociram jer poštujem fer-plej! Lepo je igrati u ovakvom ambijentu i lep je osećaj kad skandiraju tvoje ime! Srećan sam zbog gola, ali važna je pobeda i da smo prvi na tabeli - rekao je Vijeira.

Poljubac tetovažeMesecima posle Edininog tragičnog kraja Vijeira je u porukama na društvenim mrežama pisao o svojim emocijama zbog gubitka svoje najveće ljubavi, te o tome da će morati da nastavi život bez nje. I sinoć je Portugalac posle oba pogotka poljubio istetovirani crtež ma levoj ruci - dva vezana prstena, pokazujući tako da uspomena na Edinu nastavlja da živi.Čestitke od rivalaGolman Partizana Živko Živković nije štedeo pohvale na račun Vejeirinih golova.- Dobro smo počeli, ali nas je presekao prvi gol. Posle smo se vratili, da bismo onda brzo primili drugi! Čestitam na oba fantastična gola, prvi je sjajan, drugi još bolji! Fantastični su! Okrećemo se Ligi Evrope! Još je rano, tek je deveto kolo, ima da se igra! Odužićemo se našim navijačima za sjajnu podršku - rekao je Živković.

VidovitNAJAVIO POBEDU U AVGUSTUPo dolasku u Srbiju Vijeira je pokazao da mu je dobro poznato rivalstvo dva najveća kluba, ali je i proročki najavio ishod 149. derbija- Utakmice između Crvene zvezde i Partizana su veoma emotivne. Siguran sam da je to pravi spektakl. Svi s kojima sam u kontaktu mi pričaju o toj utakmici i zato nestrpljivo očekujem da istrčim na teren. Mislim da je to mnogo veće rivalstvo nego između Benfike i Sportinga. Biće to dobra utakmica, u kojoj će Zvezda pobediti - rekao je letos za Žurnal.

http://www.youtube.com/watch?v=KC9AoOpM_rA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track