Ana Ivanović u društvu žena fudbalera
Foto: Profimedia

Podrška Bastijanu

Ana Ivanović u društvu žena fudbalera

Fudbal -
Paparaci su fotografisali srpsku teniserku kako stiže na poznati stadion Old Trafortd kako bi pratila Bastijanov tim u utakmici sa Liverpulom.

Nakon što smo videli kako nemački reprezentativac burno navija na Aninim mečevima, sada se i teniserka oprobala u ulozi vatrenog navijača, piše Story.rs.Naime, paparaci su fotografisali srpsku teniserku kako stiže na poznati stadion Old Trafortd kako bi pratila Bastijanov tim u utakmici sa Liverpulom. Ana se tada pridružila ostalim suprugama fudbalera šampionskog Mančester Junajteda. Ani su društvo pravile i ostale partnerke fudbalera, među kojima je bila i supruga Vejnija Runija sa sinom.Inače, Ana i Bastijan ovog meseca proslavljaju godinu dana ljubavi, a sve češće se spekuliše da će krajem ove godine poznati par stati pred oltar.

Na Story možete pročitati još:Nakon što su se Bastijan i Ana verili, njegova bivša pokazala je kako se osećaUpoznajte brata Bastijana ŠvajnštajgeraAna Ivanović: Atraktivno izdanje najlepše srpske sportistkinje (FOTO)Neodoljiva sličnost: Ana Ivanović lepotica na majku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track