NEMA SMENE NA KLUPI PARTIZANA: Čelnici crno-belih demantovali da Pantić menja Milinkovića
Foto: Partizan.rs

Kiza vodi i dalje klub iz Humske

NEMA SMENE NA KLUPI PARTIZANA: Čelnici crno-belih demantovali da Pantić menja Milinkovića

Fudbal -
Pantić je dugo godina obavljao ulogu direktora mlađih kategorija Atletika, a trenirao je B tim "jorganždija" i Baku iz Azerbejdžana

BEOGRAD - Čelnici Partizana demantovali su da će trener aktuelnog šampiona Srbije Zoran Milinković biti smenjen i da će na njegovo mesto biti postavljen Milinko Pantić.

Pojedini mediji objavili su ranije danas da će Milinković biti smenjen posle utakmice sa Voždovcem koja će biti odigrana za dva dana u okviru 11. kola Superlige Srbije i da će njegovo mesto preuzeti Pantić. Pantić (49) je od 1985. do 1991. igrao za Partizan, a potom je nastupao za Olimpiju, Paninios, Atletiko i Avr, Igračku karijeru je završio u Panioniosu 2001. godine. Za reprezentaciju Jugoslavije nastupio je na dve utakmice. Pantić je dugo godina obavljao ulogu direktora mlađih kategorija Atletika, a trenirao je B tim "jorganždija" i Baku iz Azerbejdžana. Takođe se pojavila i informacija da bi mesto sportskog direktora Partizana mogao da preuzem Goran Stevanović. Međutim i ta informacija je demantovana.Čelnici Partizana su poručili da ne žele da menjaju trenera iako su crno-beli u seriji loših rezultata u domaćem prvenstvu. Partizan je tek treći na tabeli domaćeg šampionata sa samo 17 bodova iz 10 utakmica, a za prvoplasiranom Crvenom zvezdom klub iz Humske zaostaje čak 9 poena.Partizan će u nedelju gostovati ekipi Voždovca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track