(VIDEO) MILINKOVIĆ PRED DUEL SA VOŽDOVCEM: Cilj je 27 pobeda do kraja sezone!
Foto: Partizan.rs

Trener Partizana najavljuje bolje dane

(VIDEO) MILINKOVIĆ PRED DUEL SA VOŽDOVCEM: Cilj je 27 pobeda do kraja sezone!

Fudbal -
Na pitanje da li je pričao sa čelnim ljudima kluba i o svom statusu, Milinković je odgovorio: Video sam se sa čelnicima kluba, ali ne mogu da pričam o temi razgovora. To morate njih da pitate

BEOGRAD - Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je da ekipa mora da popravi realizaciju kako bi protiv Voždovca započela pobednički niz u Superligi."Duel sa Voždovcem je prvi od narednih 27 od kojih će, duboko verujem, Partizan krenuti sa pobedama. Nadam se da će se ekipa izdignuti iznad situacije, a to se postiže samo dobrim igrama i pobedama. Ispred sebe imamo organizovanu i iskusnu ekipu, uz teži teren koji je na Vračaru. Bez obzira na to, moramo da nađemo model i popravimo realizaciju", rekao je Milinković.On je potvrdio da će meč propustiti vezista Marko Jevtović."Jevtović oseća posledice udarca koji je dobio u večitom derbiju. Bio je lakši potres mozga, protiv Rada je osetio nesvesticu i mučninu, zbog čega je završio na VMA. Leković je bolje, oporavio se od povrede, a Balažic je odradio suspenziju i biće u timu", poručio je trener crno-belih.

http://www.youtube.com/watch?v=rKA87Ol537g

Na pitanje da li je pričao sa čelnim ljudima kluba i o svom statusu, Milinković je odgovorio: "Video sam se sa čelnicima kluba, ali ne mogu da pričam o temi razgovora. To morate njih da pitate", zaključio je Milinković.Utakmica 11. kola Superlige između Voždovca i Partizana igra se u nedelju od 16 sati na stadionu na Vračaru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track