MILINKOVIĆ: Pobeda nam donosi preko potreban mir!
Foto: Fonet

Izdržali pritisak

MILINKOVIĆ: Pobeda nam donosi preko potreban mir!

Fudbal -
Teška utakmica za nas, ali ono što je najvažnije je da smo pobedili i da izlazimo s tri boda - rekao je nakon meča trener crno-belih

BEOGRAD - Trener fudbalera Partizan Zoran Milinković rekao je da će današnja pobeda protiv Voždovca doneti preko potreban mir.

"Težak meč za nas. Videlo se da su momci pod pritiskom, što je normalno za Partizan. Voždovac je iz prve akcije dao gol i nakon toga je sve bilo duplo teže. Teška utakmica za nas, ali ono što je najvažnije je da smo pobedili i da izlazimo s tri boda", rekao je Milinković novinarima posle utakmice.

Partizan je danas posle preokreta na Vračaru savladao Voždovac sa 2:1 u poslednjoj utakmici 11. kola Super lige Srbije.

"Ova pobeda donosi mir, jer nam sledi novi evropski izazov, a posle toga i Čukarički", rekao je Milinković.

Na današnjoj utakmici u protokolu nije bilo od ranije povređenog Marka Jevtovića, kao ni Saše Ilića i Darka Brašanca.

"Saša Ilić je na treningu dobio veoma jak udarac u koleno... Na terapijama je, još uvek nije u treningu, tako da ćemo videti da li će moći da igra u Augsburgu. Brašanac je takođe na terapijama i za dan-dva će biti jasnija situacija kada je on u pitanju", zaključio je Milinković.

Trener Voždovca Bratislav Živković kazao je da je ponosan na igru svojih igrača uprkos porazu od crno-belih.

"Čestitao bih mojim igračima koji su me učinili ponosnim. Odigrali su jako dobru utakmicu, iz svega toga su došle su tri šanse i jedan gol. Partizan je po svaku cenu želeo da napravi rezultat i u najavi sam rekao da ova utakmica može da odredi tok prvenstva za njih. Pokazali smo da možemo da igramo jako dobro protiv velikih ekipa. Ja to pričam mesecima", kazao je Živković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track