Najnovije vesti

ZVEZDA JE ROĐENA: Šabanov unuk razbio Partizan
Foto: Ps Instagram

Luka Adžić junak derbija

ZVEZDA JE ROĐENA: Šabanov unuk razbio Partizan

Fudbal
Sigurno će nadmašiti oca, kaže deda Šaban Šaulić. Majka Sanela ne krije da jeponosna na sina, dok je tata Ivan Luki najveća podrška, ali ujedno i kritičar na svakom meču

Sin Sanele Šaulić i Ivan Adžića najavio je na omladinskom večitom derbiju veliku fudbalsku karijeru. Luka Adžić (17), fudbaler Crvene zvezde, odigrao je sjajnu utakmicu, a kruna svega bila je lopta u mreži Partizana (3:1).Sanela, Ivan, kao i deda Šaban Šaulić govorili su za Kurir o nasledniku koji krči put ka fudbalskim zvezdama.- Ponosna sam - uz osmeh kaže Sanela. - Kad je bio mlađi, pratila sam ga na utakmicama, sada već ne. Generalno, to je muška priča. Fudbal mi nije stran, ali neću da mu pravim dodatni pritisak.Kao i svaka majka, Sanela na mečeve sina gleda s roditeljskog stanovišta.Sanela: Svaki meč stres- Ne gledam na to toliko sa sportske strane koliko brinem da se slučajno ne povredi ili da nema neki drugi problem. Naravno da je svaka utakmica nerviranje i stres, nije lako gledati nekog svog. Imam tremu i kada gledam tatu na koncertu posle 40 godine karijere, a tek Luku...Deda Šaban Šaulić oduševljen je unukom.Šaban: Vaspitano dete- Prevashodno, Luka je dobro i fino vaspitano dete. Zbog fudbala nije zapostavio školu, naprotiv, završava sve na vreme. Kad je reč o fudbalu, sigurno će nadmašiti oca, već je pokazao da ima veliki talenat, koji će pretvoriti u kvalitet.Luka je već prešišao dedu...- Igrao sam u nižerazrednim klubovima, tako da je mene već nadmašio. Baš sam bio srećan što je rešio derbi. Kada budu slavili titulu na kraju sezone, spreman sam da dođem i uveličam im proslavu.Tata Ivan, naravno, odmah potpisuje da će Luka imati uspešniju karijeru nego on.- Normalno da bih voleo da me nadmaši. Sad je na prekretnici, prelazak iz omladinskog u seniorski fudbal izuzetno je osetljiv. Mnogo fudbalera se tu izgubi, dok neki to prođu dobro i uklope se. Gledam Luku na svakoj utakmici, najveći sam mu kritičar i uvek tražim da bude bolji. Dva meča oduševi, pa sledeći razočara, ali tako je to u ovim godinama. Ima dobru osnovu, ako nastavi da kvalitetno radi, može da uspeha - ističe Ivan Adžić.

Luka isti otacIVAN ADŽIĆ: LEP GOLIvan Adžić pratio je omladinski derbi u društvu Miodraga Božovića.- Partizan je u prvom poluvremenu držao loptu, ali Zvezda je u nastavku bila dosta bolja i zasluženo pobedila.Luka je dao lep gol, nije igrao loše. Prerano je izašao iz igre, taman kad se zahuktao, ali doskoro je bio povređen - kaže   tata Ivan.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...