GROBAR PORUČIO BABOVIĆU: Zbog tebe sam pukao tiket i sad ne mogu u Španiju da bodrim Partizan!
Foto: Saša Pavlić

Objasnio frustracije

GROBAR PORUČIO BABOVIĆU: Zbog tebe sam pukao tiket i sad ne mogu u Španiju da bodrim Partizan!

Fudbal -
Čekali smo Partizan za 37,5 hiljada, za tebe to nije neki novac, ali mi smo hteli da tim parama pokrijemo deo troškova za put u Baskiju - naveo je navijač crno-belih

BEOGRAD - Fudbaleri Partizana poraženi doživeli su novu katastrofu u domaćem prvenstvu, pošto su 12. kolu poraženi na svom stadionu od ekipe Čukaričkog.

Meč u Humskoj obeležio je obračun kapitena crno-belih Stefana Babovića sa navijačima Partizana. Posle poraza crno-belih od Čukaričkog, sa istočne i zapadne tribine sinhronizovano se zaorilo: "Stefane, odlazi"...Babović se zaleteo ka Zapadu kako bi se obračunao sa navijačima, ali ipak nije ušao u fizički sukob sa gledaocima, jer su ga zaustavili saigrači.

Foto: Saša Pavlić
Foto: Saša Pavlić

Navijač Partizana, Dragan Vukobratović, u pismu koje je poslao Kuriru objasnio je Baboviću svoje frustracije posle sinoćne utakmice:

"Dva drugara i ja čekali smo Partizan na tiketu za 37 561,00 dinara. Tim parama smo hteli da pokrijemo jedan deo troškova za putovanje u Baskiju i tako tebi, treneru i ostalim igračima pružimo podršku. Sva trojica studiramo, tako da nam je ovo bila jedina šansa da dobijemo pare, odemo do Španije i pređemo 2200 km samo da bi bodrili Partizan. Plus smo odigrali na omraženu Zvezdu, zato što znamo da je Spartak njihova filijala. Za tebe to nisu neke pare, ti to zaradiš za jedan dan. Ali nama, u ovim uslovima to mnogo znači, jer smo samo želeli da budemo uz Partizan.

Foto: čitalac Kurira
Foto: čitalac Kurira

Prvo želim da te pitam zašto si dozvolio Petru Grbiću da šutira penal u tako važnoj utakmici, kada duži vremenski period ne igra? Za drugi penal je suludo spominjati bilo šta. Direktno si odgovran za oba promašena penala i kao kapiten treba da snosiš odgovornost i primis kritike (ograđujemo se od vređanja porodice sa Zapadne ili bilo koje druge tribine).

Drugo, da li ti misliš da ljudi koji su platili kartu juče (i pored besplatnog ulaza na jug) zaslužuju srednji prst zbog skandiranja: „Stefane odlazi“? Ako si loše igrao, treba da prihvatiš kritike, a i sam znaš da već duži period ne pružaš partije kakve zaista možeš. U čemu je problem, ne znamo, niti je naše da zalazimo u to.

Već nakon mesec dana prvenstva, mnogo smo daleko od titule, pa makar bodove delili i sa deset. Na tebi ostaje da daš maksimum u narednom periodu i pokažeš da nismo u pravu. Verujemo da možete. Zaista verujemo u tebe i ekipu. A ako ne krene na bolje, treba sam da se povučeš, valjda to razumeš".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track